5 film a tökéletes szombat estéért

Lesz miből válogatni, te melyiket fogod megnézni?

5 film a tökéletes szombat estéért

A (sz)ex az oka mindennek (RTL Klub, 23:25)

Lainey és Jake egymással veszítik el a szüzességüket, ám ez csupán egy egyéjszakás kaland. Pár év múlva újra összefutnak és rájönnek, a szexuális életüket mennyire meghatározza ez a közös első alkalom. A srác nőcsábász lett, míg a lány mindig a rossz pasikkal bújik ágyba. Persze egymás iránt is egyre többet éreznek, de ezt még maguknak se vallanák be… Lehet, hogy éppen ez a kulcsa minden problémájuknak?

A Vadász és a Jégkirálynő (TV2, 19:55)

Ravenna (Charlize Theron) évekkel korábban tétlenül nézte végig, ahogy húgát, Freyját (Emily Blunt) csúnyán elárulják. Utóbbi képes jéggé fagyasztani ellenségeit, ám inkább úgy dönt, egy távoli jégpalotába száműzi magát. Itt pedig egy vadászsereg kiképzésébe kezd. A vadászok közt van Eric és Sara (Chris Hemsworth és Jessica Chastain), akik nem teljesítették úrnőjük legfőbb parancsát: soha ne ess szerelembe. Mindeközben kiderül, Ravennát megölte Hófehér pengéje, ám testvére feltámasztja, így már ketten szórják tele gonosz átkokkal a környéket… Talán a vadászok megállíthatják őket?

L’ecsó (VIASAT3, 21:00)

Remy, a kis patkány kölyökkora óta arról álmodik, hogy egy napon menő séf lehet egy francia étteremben. Példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, „mindenki főzhet”. Hamar rájön azonban, hogy egy magafajtát nem látnak szívesen a konyhán. Mégis segítőre lel, ráadásul egy kétlábú személyében. Az étterem szemetes fiúja mindenben segíteni szeretne barátjának.

Egy kis szívesség (RTL II, 23:00)

Stpehanie (Anna Kendrick) egyedülálló, kertvárosi szuperanyuka, akit a többi szülő „strébernek” tart. Az élete azonban fenekestül felfordul, amikor megismerkedik a szexis és titokzatos anyukatársával, Emilyvel (Blake Lively). Először csak kisebb szívességekre kéri Steph-et, ezek azonban váratlan események sorozatát indítják el. Bűntényekben, nyomozásban és fordulatokban itt nem lesz hiány!

A dzsungel könyve (HBO, 20:00)

Ha még nem láttad a 2016-ban készült élőszereplős változatot, itt az alkalom, hogy bepótold. Maugli, akit farkasok neveltek kénytelen szembenézni Sir Kánnal, a hatalmas tigrissel, akit korábban az Ember bántott, ezért ellenségként tekint a fiúra. A félelmetes ellenség miatt útra kel, hogy elhagyja egyetlen eddig ismert otthonát, csak Bagirára a párducra, valamint Balura a medvére számíthat.

Még több

Te Te Te