Harry herceg olyat tett, amit eddig soha

A rajongók imádják érte!

Harry herceg olyat tett, amit eddig soha

Harry herceg még február 20-án osztott meg a Sussex royal Instagramján egy fiktív Messenger-beszélgetést Jon Bon Jovival, amiből már lehetett sejteni, hogy valamire készülnek. Tegnap végre kiderült, hogy pontosan miről is van szó. Képzeld, a herceg becsekkolt a stúdiófelvételre, ahol Bon Jovi az Unbroken című számot vette fel éppen egy veterán katonákból álló kórussal. Az új zenével a poszttraumatikus stresszben szenvedő veteránokra akarják ráirányítani a figyelmet, Bon Jovi új lemezének bevételével pedig az Invictus Games-t, a sérült veteránok sportversenyét támogatják, amit Harry herceg alapított 2014-ben.

Harry több bejegyzést is megosztott a projekttel kapcsolatban, az egyiken pedig pont azt látni, ahogy az énekessel épp közösen veszik fel a számot… Harry tehát úgy tesz, mintha énekelne egyet Bon Jovival, de a videó épp ezen a ponton ér véget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Febr 28., 2020, időpont: 3:19 (PST időzóna szerint)

Bár a következő bejegyzésből kiderül, hogy a herceg meghagyta a profiknak az éneklést, így elvileg nem duettezik a zenésszel az albumon – mi azért nagyon reménykedünk benne, hogy legalább a rajongóknak készítettek egy olyan felvételt, amin Harry énekel pár sort az Unbrokenből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Febr 28., 2020, időpont: 6:53 (PST időzóna szerint)

Egyelőre viszont be kell érnünk azzal a szuperötletes képpel, amit a helyszínen készítettek. Épp abban a stúdióban voltak ugyanis, ahol a Beatles 11 albuma is készült. És mivel itt található az Abbey Road zebra, az Invictus csapata újraalkotta a Beatles ikonikus fotóját is, nézd csak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sussex Royal (@sussexroyalmh) által megosztott bejegyzés, Febr 28., 2020, időpont: 6:59 (PST időzóna szerint)

Ugye te is szívesen meghallgatnád, hogy énekel a herceg?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te