4 dolog, amit soha ne csinálj az első randin

Érdemes odafigyelni ezekre a dolgokra, ha akarsz második találkát is!

4 dolog, amit soha ne csinálj az első randin

Miss Házisárkány

Nincs annál lelombozóbb egy pasi számára, ha a csaj, akivel randizik elkezd problémázni és veszekedni az étterem dolgozóival.

„Én nem ezt rendeltem, mit képzel magáról? Azonnal hozzon egy másik tányér levest!”

Ha így viselkedsz, tuti, hogy a pasi még a desszert előtt kikéri a számlát, hogy minél előbb leléphessen a kínos szituból.

via GIPHY

Mobilfüggő

Kizárt, hogy bármi romantikus dolog is kialakuljon köztetek, ha te folyamatosan a telódat nyomkodod és az Instádat csekkolgatod. Ha a srác, akivel épp randin vagy annyit lát belőled, hogy nem csinálsz mást, csak a kihozott ételeket fotózgatod, és perceket töltesz a tökéeltes filter megtalálásával, majd a kép posztolásával, akkor azt fogja érezni, hogy ő nem elég érdekes ahhoz, hogy rá figyelj és ne a mobilodra. Ha randin vagy, akkor arra az időre kapcsold ki a telódat, de ha erre nem is vagy képes, semmiképpen ne vedd elő! Nyugi, pár óra Insta-szünetbe még senki nem halt bele!

via GIPHY

Ex-para

Az egyik legnagyobb tabu téma az első randin az ex témakör! Gondolj bele, milyen érzés a srácnak azt hallgatni, ahogy te a volt pasidról beszélsz, miközben ő azon van, hogy elcsábítson és több legyen köztetek, mint barátság. Bármiről is jutna eszedbe az előző szerelmed, mindenképpen tartsd inkább magadban a mondandód!

via GIPHY

Iiiiimáááádlaaak!

Persze azonnal semmi gond nincs, ha lelkes vagy, sőt, az fontos is az első talin, azonban fontos megtalálni az arany középutat. Ne gondolja azt rólad a srác, hogy teljesen rá vagy kattanva, és bármit csinál vagy mond, az neked tökéletes. Na meg persze azt sem árt, ha nem hiszi, hogy első látásra halálosan belezúgtál, innentől kezdve ugyanis semmi kihívás nem lesz a meghódításodban.

via GIPHY

Még több

Te Te Te