2020.03.25.@ 06.03

„Az exem a koronavírust használja fel, hogy visszaszerezzen”

Nem írt valamelyik exed mostanság?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Az exem a koronavírust használja fel, hogy visszaszerezzen”

Sorra érkeznek a közösségi oldalakon olyan bejegyzések, amik arról szólnak, hogy az exek elkezdtek felbukkanni és beszélgetést kezdeményezni a koronavírussal kapcsolatban. Na de mi lehet ennek az oka és mi lehet mögötte? Igazi érzelmek? Félelem? Vagy csak szexhiány?

Valódi aggódás

Ha rád ír egy exed, akivel már rég nem tartod a kapcsolatot, akkor persze nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, hiszen simán lehet, hogy a kialakult helyzet miatt a srác tényleg aggódik érted. Ez méginkább igaz lehet olyan esetekben, ha több évig voltál együtt valakivel, aki akkor is fontos marad számodra, ha már egyáltalán nem is beszéltek.

via GIPHY

Biztonság

Ha szerelmesek vagyunk és azt a valakit valóban megismertük a kapcsolat alatt, akkor az hatalmas biztonságérzetet ad. Ha pedig a világ nehéz idők elé néz, az ember akaratlanul is a jól megszokott dolgokhoz szeret visszatérni, még akkor is, ha az egy sikertelen kapcsolat volt. Érdemes végiggondolni, hogy mi az oka annak, hogy az a bizonyos ex újra felbukkant az életedben!

via GIPHY

Világvége szex

Persze a pasik azok csak pasik, és simán előfordulhat, hogy a „jézusom, ugye jól vagy?” és a „szeretnéd, hogy átmenjek, hogy ne legyél egyedül?” kérdések mögött csupán egy csajozós trükk van, hiszen a félelelem és a kissé világvégét idéző hangulat remek lehetőség a srácoknak arra, hogy újra szexelhessenek egy jót az exeikkel. Ne dőlj be!

via GIPHY

A nagy egymásra találás

Az is simán előfordulhat, hogy a hatalmas problémának kikiáltott szakító ok mostani fejjel – főleg a koronavírus miatt – teljesen lényegtelen, kis dolognak tűnik. Ha egyszerre jöttök erre rá, és az exed akkor ír rád, amikor már te is épp a telódért nyúltál volna, akkor ebből még egy filmbe illő romantikus közös karantén is lehet a végén!

via GIPHY

Címkék: ex járvány kapcsolat koronavírus szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Így készítsd el a Jóbarátok ikonikus sajttortáját

Az influenszer, aki élőben közvetítette a szülését

Szó szerint: az elejétől a végéig.

4 árulkodó jel, hogy a pasi még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

Ha ezeket tapasztalod a kiszemeltednél, menekülj!

Bizarr süti robbantotta fel a netet, ami valójában isteni

Á, semmi különös, csak egy újabb őrült TikTok-recept.

5 film, amiért érdemes a tévé elé kuckózni ma este

Elfáradtál ezen a héten? Akkor csüccs le a tévé elé, és nézz meg egy szuper filmet a takaró alól!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Csekkold le, miért érdemes bekuckózni a kanapéra!

Készíts tökéletes brownie-t 2 perc alatt!

Friss, puha, extra csokis, vagyis brutálisan finom, ráadásul pár perc alatt kész. Kell ennél több egy fárasztó hét után?