2020.03.28.@ 07.03

5 film, hogy szombat este se unatkozz a karanténban

Nézd meg, milyen filmekért érdemes ma este bekapcsolni a tévét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 film, hogy szombat este se unatkozz a karanténban

A szürke ötven árnyalata (23:25, Prime)

A visszahúzódó, de gyönyörű Anastasia Steele irodalom szakos egyetemistaként lehetőséget kap, hogy interjút készítsen a híres üzletemberrel, Christian Grey-jel, aki okos, ám ijesztő is egyben. Ana megretten, amikor rájön, akarja ezt a pasit és mindent megtesz, hogy tényleg együtt legyenek. A pasi sem tud ellenállni neki, noha mindent megtesz ezért. Végül bizonyos feltételekkel, de belemegy a nem mindennapi szerelmi viszonyba.

2012 (21:00, Super TV2)

Jackson Curtis író (John Cusack) éppen egy parkban túrázik a gyerekeivel, amikor katonák beviszik őket egy laboratóriumba. Itt derül ki, hogy a kormány elhallgatta, hogy itt a világvége, amit a maják réges-régen megjósoltak. A világ vezetői titkon óriási bárkákat építettek a túlélésért, amik Tibetben vannak. A természeti katasztrófák azonban hamarabb bekövetkeznek a vártnál.

A varázslótanonc (20:00, HBO)

Dave egy főiskolás srác, aki a barátnőjével és a vizsgáival van elfoglalva, ám egy napon megjelenik az életében Balthazar Blake régiségkereskedő-varázsló, aki biztos benne, a fiú mágikus képességekkel rendelkezik. Tanoncnak fogadja, hogy legyen társa a New York-ot fenyegető ellenség, Maxim Horvath ellen. Dave számára nem könnyű a tanulás, ráadásul minden bátorságára is szüksége van ehhez a kalandhoz.

Apokalipszis most (21:00, FilmMania)

Willard kapitány (Martin Sheen) azt a feladatot kapja, hogy likvidáljon egy őrült ezredest (Marlon Brando), aki a kambodzsai erdőben saját birodalmat hozott létre, ahol ő az isten. Eközben pedig kíméletlen magánháborút folytat. Minél közelebb kerül Willard a célhoz, annál inkább érzi úgy, egy igazi rémálom, amibe belecsöppent…

A túlvilág szülötte (23:05, AMC)

Casey Bell megvetette az anyját, amiért az gyerekkorában elhagyta. Amikor azonban megmagyarázhatatlan dolgok történnek vele, kezdi megérteni, miért döntött így az asszony. Borzasztó álmok gyötrik, majd rájön, egy gonosz szellem kísérti. De vajon miért? A fiatal lánynak egy sötét titkot kell lelepleznie ahhoz, hogy megmentse a saját és mások életét. Vajon sikerülni fog neki?

Címkék: filmek március műsor programok szombat tévéajánló tévéműsor

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Így készítsd el a Jóbarátok ikonikus sajttortáját

Az influenszer, aki élőben közvetítette a szülését

Szó szerint: az elejétől a végéig.

4 árulkodó jel, hogy a pasi még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

Ha ezeket tapasztalod a kiszemeltednél, menekülj!

Bizarr süti robbantotta fel a netet, ami valójában isteni

Á, semmi különös, csak egy újabb őrült TikTok-recept.

5 film, amiért érdemes a tévé elé kuckózni ma este

Elfáradtál ezen a héten? Akkor csüccs le a tévé elé, és nézz meg egy szuper filmet a takaró alól!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Csekkold le, miért érdemes bekuckózni a kanapéra!

Készíts tökéletes brownie-t 2 perc alatt!

Friss, puha, extra csokis, vagyis brutálisan finom, ráadásul pár perc alatt kész. Kell ennél több egy fárasztó hét után?