„Kiderült, hogy a férjem megcsalt, de karanténban ragadtam vele”

Te el tudod képzelni ezt a borzalmas szitut?

„Kiderült, hogy a férjem megcsalt, de karanténban ragadtam vele”

A koronavírus az egész világra hatással van, így egyik pillanatról a másikra emberek millió találták magukat karanténban. De mi van akkor, ha olyan valakivel leszel összezárva, akiről épp megtudtad, hogy megcsalt téged? Ugye szerinted is borzalmas lenne ez a forgatókönyv? Akkor tuti, hogy át fogod érezni az amerkai csaj, Lisa történetét… 

„Azt hittem az életem tökéletes. A férjemmel már 6 éve boldog házasságban éltünk, és nem olyan rég megszületett a közös kisbabánk is. Aztán hirtelen összetört az eddig tökéletesnek hitt kép. Nem elég, hogy a koronavírus végigsöpört az egész világon, de a férjemről valami borzasztó derült ki, pont a kijárási titalom előtt. Rájöttem, hogy megcsalt, nem is egy, hanem baromi sok nőcskével, az egyik ráadásul az egyik barátnőm volt. Azt is kiderítettem, hogy pont a kisfiunk születése után kezdődtek ezek a kósza viszonyok…”

Te mit tennél egy ilyen helyzetben? Most arra gondolsz, hogy Lisa miért nem dobta ki a pasit azonnal, amikor megtudta a csúf igazságot?

„Amikor kiborult a bili, azonnal kitettem a férjem szűrét, de szinte pont ebben a pillanatban rendelték el a kijárási tilalmat, a járvány ugyanis elkezdett írtó gyorsan terjedni az egész országban. Nem tehettem mást, mindketten tudtuk, hogy az az egyetlen megoldás, ha átmenetileg ott marad ő is a közös házunkban…”

De hogy lehet ezzel a szituval megbirkózni? Hogy tud egy fedél alatt maradni azzal a valakivel, aki így elbánt vele? „Azt hiszem a hangulatom 2 percenként változik. Rosszul leszek, ha arra gondolok, hogy hogy volt képes így becsapni nekem az az ember, akit életem szerelmének tartottam. A másik pillanatban pedig valamilyen szinten örülök, hogy ebben az amúgy is nehéz helyzetben itt van a férjem velem és a kisbabámmal. Őrület, ugye?” 

Még több

Te Te Te