Minden idők legízléstelenebb áprilisi tréfája

Így kell bukni több ezer rajongót!

Minden idők legízléstelenebb áprilisi tréfája

Tekintve, hogy 2020 eddig nagyon úgy alakult, mint valami rossz vicc, nem csoda, ha sokan egyszerűen csak túl akartak esni az áprilisi bolondok napján. A legendás K-pop híresség, Jaejoong mondjuk pont nem ebbe a csoportba tartozik – na de kezdjük az elejéről.

A srác tegnap a közösségi média oldalán jelentette be, hogy sajnos pozitív lett a koronavírus tesztje. Posztjában nem mentegetőzött, nem próbált meg mást hibáztatni, egyszerűen arra fogta, hogy hanyag életet és sajnos nem vette elég komolyan a kormány kérését, miszerint maradjon otthon. Sőt még azt is hozzátette, borzasztóan sajnálja, amiért valószínűleg sok más embert is megfertőzött.

És mivel senki sem feltételezte, hogy csak egy áprilisi prankről van szó, rögtön elkezdtek záporozni a sajnálkozó kommentek. Csakhogy a srác később a rajongói arcába vágta, hogy mindössze vicc volt az egész, amivel egyfelől kiérdemelte a legízléstelenebb áprilisi tréfának járó díjat, Twitteren pedig egy saját #JaeloongIsOverParty hashtaget. És ha ez nem lenne elég, talán még hatósági eljárás is indul ellene, hiszen Dél-Koreában jelenleg törvénybe ütközik a koronavírussal kapcsolatos álhírek terjesztése.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te