„Rajtakaptam a pasimat, miközben a legjobb barátnőmmel videó chatelt meztelenül”

Ettől a sztoritól tuti, hogy ki fogsz akadni!

„Rajtakaptam a pasimat, miközben a legjobb barátnőmmel videó chatelt meztelenül”

Nap, mint nap hallunk megcsalós sztorikat, de az biztos, hogy ez a történet mindenkinél kivágná a biztosítékot. Az amerikai Sarah megosztotta a világgal, hogy nem is olyan régen mi történt vele és mi változtatta meg az életét egyik pillanatról a másikra.

„A pasimmal kábé egy éve éltünk már együt a történtekkor. Átlagos fiatal párként éltük a mindennapjainkat és én úgy gondoltam, hogy minden tökéletes. Nem is akartam elhinni, hogy ilyen korán megtaláltam az igazit, és titkon arra vágytam, hogy ez a srác feltegye a nagy kérdést nekem!” Ez eddig lehetne egy teljesen átlagos és mondhatni uncsi sztori is, ugye? Akkor most figyelj, Sarah ugyanis tovább mesélte élete leggázosabb élményét.

„Chris kitalálta, hogy legyen minden nap 1 óra este, amit csak magunkra fordítunk, és ilyenkor nem zavarjuk a másikat. Ez azt jelentette, hogy külön szobában legyünk, én például olvastam, Chris meg általában számítógépes játékokkal játszott, szóval soha nem zavartam. Én hülye azt hittem, hogy ezt az egészet azért találta ki, hogy még harmonikusabb legyen a kapcsolatunk, és ne unjuk meg egymást… LOL.

Egyik nap úgy döntöttem meglepem a pasimat a másik szobában, és rámászok valami szexi fehérneműben. Kopogás nélkül benyitottam, de a kép, ami elém tárult, örökre beleégett a retinámba, rossz értelemben. A pasi ugyanis, akit életem szerelmének gondoltam épp videó chatelt a LEGJOBB BARÁTNŐMMEL, akin SEMMI RUHA NEM VOLT. Ja és persze a pasimon se volt túl sok ruha deréktól lefelé. Ebből persze sokat tanultam. Soha ne bízz a pasiban, ha minden nap külön akar vonulni tőled és soha nem hiányzol neki! Persze azóta Chris-t és az egykori barátnőmet is teljesen kioffoltam az életemből, de egyelőre nem tudom, hogy ezek után hogy tudok majd megbízni az emberekben…

Vicces plusz infó: az exem és az ex bff-em kb. 2 hétig jártak a kiborult bili után, aztán szakítottak. Úgy tűnik csak addig lángolt a tűz, amíg a hátam mögött csinálták a dolgot…”

Még több

Te Te Te