Évek óta nem borotválkozott a 19 éves lány, kiakadt a net

Sokan nem értik Macey döntését, ő viszont nagyon jól tudja, hogy mit csinál.

Évek óta nem borotválkozott a 19 éves lány, kiakadt a net

Macey Duff egy átlagos amerikai tini, azt a kis apróságot leszámítva, hogy már 3 éve nem borotválta egyetlen testrészét sem. Ez egy olyan korban, ahol a fiatal lányok mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtökéletesebbnek tűnjenek a közösségi oldalakon, egy elképesztő bevállalós vállalkozás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@maceytheearthling által megosztott bejegyzés, Márc 20., 2020, időpont: 12:57 (PDT időzóna szerint)

De hogy jutott ide ez a 19 éves csaj? Macey egy profi táncos, így már 10 éves kora óta szőrtelenített, nehogy a parketten bárki kigúnyolja a legkisebb borosta miatt. A szüleivel aztán 15 éves korában Hawaiira, ahol az egyik nap a tengerparton különös dologra lett figyelmes; egy nő büszkén sétált fürdőruciban, borotválatlan testtel. Macey ezt a jelentetet annyira inspirálónak találta, hogy úgy döntött, hogy örökre felhagy a borotválkozással, és nem enged többé a társadalmi nyomásnak. Amikor elkezdte megosztani a borotválatlan lábáról és hónaljáról a képeket az Instáján, sok ember támadta a lányt, sőt, sokan undorítónak találták. Macey azonban szerencsére tisztában van azzal, hogy miért dobta a borotvát és nem hagyja, hogy a negatív emberek letörjék.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@maceytheearthling által megosztott bejegyzés, Dec 5., 2019, időpont: 10:08 (PST időzóna szerint)

„Folyamatosan azt éreztem, hogy valakinek meg kell felelnem. Csak azért borotválkoztam, hogy mások komfortosabban érezzék magukat. Nem én voltam a lényeg. Pedig ez az én testem, nem? Akkor nem az a lényeg, hogy én jól érezzem magam a bőrömben?” 

Ami azt illeti, Macey a kora ellenére elképesztő éretten gondolkozik, az pedig, hogy teljesen felvállalja önmagát az Instán, hihetetlenül bátor dolog.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@maceytheearthling által megosztott bejegyzés, Márc 9., 2020, időpont: 2:48 (PDT időzóna szerint)

Mi abszolút hiszünk a #girlpower erejében és imádjuk a lázadókat! Téged is annyira lenyűgöz Macey merészsége, mint minket?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te