Megtaláltuk a világ legrondább menyasszonyi ruháját!

Ilyet még egészen biztosan nem láttál!

Megtaláltuk a világ legrondább menyasszonyi ruháját!

Minden menyasszonynak az az álma, hogy mindenki ellenállhatatlanul szépnek lássa a nagy napján. Így volt ezzel az a brit nő is, aki 1000 fontba – 400 ezer Ft – kerülő ruhája miatt lett nevetség tárgya a Redditen. A kreáció ugyanis nem hétköznapi látvány, extrém, az biztos. Hogy jó értelemben? Azt mindenki döntse el maga, ahogy a redditezők is megtették.

A midi hosszúságú ruha felső része úgy néz ki, akár egy kagyló héja, ami ötletes ugyan, de alkalmas arra, hogy teljesen eltüntesse a menyasszony derekát. A szoknya szintén nincs annyira kitalálva, egy kicsit olyan, mintha éppen csak összefércelték volna az utolsó utáni pillanatban. A netezők többsége ezért azt mondta, ez a legrondább menyasszonyi ruha, amit valaha láttak.

Reddit

A Disney-fanoknak ráadásul azonnal eszébe jutott Ariel, a kis hableány, aki éppen ilyen szedett-vedett ruhát viselt, amikor kimászott a tengerből. Emlékszel?

„Talán azt a szettet kereste, amit Ariel viselt, amikor kimászott az óceánból, nem?” – írta az egyik kommentelő és lássuk be, talán van ebben némi igazság.

„Amikor nagyon szeretnéd az ’egy tengeri boszorkány ellopta a hangomat és most egy idegen királyság partjára vetett a tenger, ahol az a cél, hogy elcsábítsam a herceget’ szettet keresed!” – viccelődött egy másik felhasználó.

YouTube

Azt egyelőre nem tudni, mit szólt a kritikához a menyasszony, de van egy olyan érzésünk, hogy nem esett túl jól neki…

Még több

Te Te Te