„Én 32 vagyok, a férjem 63, de így vagyunk tökéletesek”

Olvasd el ennek a nőnek a vallomását a nem mindennapi házasságáról!

„Én 32 vagyok, a férjem 63, de így vagyunk tökéletesek”

Evie Smith az ausztrál Whimn magazinnal osztotta meg, milyen érzés egy nála 31 évvel idősebb férfivel élni. A férje, Pete, ugyanis 63 éves, ami azt jelenti, hogy csak három esztendővel fiatalabb Evie édesapjánál… De a nő azt mondja: ez a tökéletes kapcsolat. Annak ellenére, hogy gyakran hiszik azt az idegenek, hogy Pete az apja, így ki kell javítaniuk őket.

Evie és Pete hét évvel ezelőtt ismerték meg egymást a templomi közösségben, akikkel gyakran csináltak közös programokat. Az akkor 25 éves lány rögtön érezte, hogy van köztük valamiféle kötődés, de sosem hitte, hogy bármi romantikus is kialakulhat köztük a korkülönbség miatt – hiszen Pete 56 éves volt.

„Barátokként kezdtük, onnan alakult ki a kapcsolatunk. Egy nap, nem értek rá a többiek, így csak Pete és én mentünk moziba. Később rájöttünk, hogy megvolt az első randink! Viszont a korkülönbség okán már a kapcsolatunk elején elég nagy beszélgetéseken kellett átesnünk. Pete-nek például nincsenek gyerekei, de én szerettem volna. Ő viszont kezdetben túl öregnek gondolta magát az apasághoz– mesélte Evie.

A párnak viszont nemcsak a saját problémáival kellett megküzdenie: a környezetük reakciójától is tartottak. „Az apám, aki ugye csak három évvel idősebb Pete-nél, először nagyon nem örült a kapcsolatunknak. De most már nem bánja, mert számára is az én boldogságom a legfontosabb. A férjemmel pedig mára szinte a legjobb barátok! A barátaim is elfogadták Pete-et, ám az elején ítélkezésből sem volt hiány.” A kezdeti nehézségek ellenére, hat évvel ezelőtt összeházasodtak, most pedig már van egy ötéves kisfiuk, Thomas.

Evie pedig minden szempontból tökéletes párjának tartja Pete-et. „Van egy krónikus egészségügy problémám a gerincemmel, így rengeteget kell kórházba járkálnom. Ezzel a kondíciómmal viszont nem tudunk olyan gyakran együtt lenni, mint szeretnénk, ami nem zavarja a férjemet. Ráadásul sem ő, sem én nem a korunknak megfelelően viselkedünk, ezért igazán összeillünk. Az pedig csak hab a tortán, hogy Pete hamarosan nyugdíjba megy, így a fiunkkal is sokkal több időt tud tölteni majd, mint más, átlagos apukák.”

Az egyetlen dolog, ami a fiatal feleséget aggasztja, az a jövő. Bár nem tudja, még mennyi idejük maradt együtt, mégis azt gondolja, hogy ez más pároknál sincs másképp. Hiszen fiatalon sem lehetsz biztos abban, mit tartogat számodra a sors.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te