Ezekkel az apró trükkökkel vadiújjá varázsolhatod a lakásod

Már a kis változtatások is csodákra képesek!

Ezekkel az apró trükkökkel vadiújjá varázsolhatod a lakásod

Kezdd a növényekkel!

Már a legkisebb zöld folt is csodákat tehet a szoba hangulatával, viszont, ha te is hírhedt növényölő hírében állsz, akkor nem árt olyan választanai, ami a legkevesebb törődést igényli. Például egy kaktusz.

Tükröm, tükröm

Egy különleges tükör nem csak a sminked megigazításában nyújthat segíthet, de az üvegről visszaverődő fénynek hála a szoba is sokkal nagyobbnak fog majd tűnni. Kell ennél több indok egy cool tükör beszerzéséhez?

Akassz ki képeket

Az üres falak csak az extra minimál otthonokban néznek ki jól, így, ha te nem erre törekszel, akkor mindenképpen érdemes befektetned egy szuper képbe. Ez lehet akár több kis kép együttese is, ezzel egy galéria falat varázsolva, de egy nagyobb, színes kép még inkább képes feldobni az adott szobát.

A fények játéka kulcsfontosságú

Ha csak a plafonról lógó csillára támaszkodsz fényforrás gyanánt, akkor érdemes elhelyezned néhány kisebb asztali lámpát, vagy akár gyertyákat a szoba különböző pontjaiban. Ezektől a szoba sokkal hívogatóbbá fog majd válni, pláne, ha illatosított gyertyákat választasz.

Rendezd át a szobádat

Már ezer éve ugyanott állnak az egyébként szuper bútoraid, amik ezektől tök unalmasnak tűnnek? A titok mindig az elhelyezkedésben van. Nem árt néha más helyre húzni azokat a megunt darabokat, hiszen már ennyitől is teljesen újnak fognak hatni.

Már egy szőnyeg is csodákra képes

Elsőre nem tűnhet akkora dolognak, pedig egy szőnyeg képes megváltoztatni a szoba egész kinézetét. Próbálj olyat választani, ami illik a szoba többi bútorához, de akár egyszerre többfajtát is lerakhatsz, ezzel extra mintát és textúrákat adva az adott szobához.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te