4 szexpóz, amitől nagyobbnak fogod érezni a pasi szerszámát

Ezek a pózok egy teljesen új szintre emelik majd a hancúrt!

4 szexpóz, amitől nagyobbnak fogod érezni a pasi szerszámát

Lovaglópóz egy kis csavarral

Most ülj a partnered ölébe és hajolj hátrafelé miközben fel-alá mozogsz a péniszén. Tárd szét egy kicsit a combjaidat, hogy a partnered könnyedén stimulálni tudja a csiklódat. Ha te előbb érnél a csúcsra, mint ő, akkor kapcsolj eggyel erősebb fokozatra. Most már jöhet a nagyobb irányú fel-le, jobbra-balra csípőmozgás, csak bírja veled a lépést tartani a pasi.

A mélyebb doggy-póz

Ha a pasid kisebb szerszámmal van ellátva, akkor a kutyapóz szuperül beválhat nálatok is, hiszen itt sokkal mélyebben tud beléd hatolni és ebben a szögben szűkebbnek is érződik a vaginád, főleg, ha a PC izmaidat is beveted. Ha a maximumra akarjátok tolni az élvezeteket, akkor hajtsd a fejed egy párnára és íveld úgy a hátadat, hogy a popsid teljesen az ég felé nézzen, így a G-pontodat folyamatosan stimuláljátok majd behatolás közben.

A csúszkáló sellőlány

Cseréljetek helyet a misszionáriusban és most legyél te a toppon, úgy, hogy a lábaidat összezárod az ő lábai között. Tartsd meg magad a karod segítségével és engedd, hogy a lábaid között beléd hatoljon. Mivel ő van alul, így extra mélyen tud benned lenni és a csiklód is végig kényeztetve van a fel-le mozgástól.

Kulcsold át a derekát

Kisebb pénisszel a sima misszionárius hamar unalmassá válhat (neked), ezért érdemes ezt a jól bevált pózt egy új szintre emelni. Amikor föléd hajol, akkor kulcsold át a derekát a lábaiddal és mozgasd a csípődet körkörösen, miközben a pénisze benned van. Támaszd ki a derekadat egy párnával, így a lábaidat kényelmesen szét tudod tárni. Az orgazmus garantált!

Még több

Te Te Te