„A pasim 1 éven keresztül 10 évvel fiatalabbnak hazudta magát, így reagáltam”

Nem semmi sztorit mesélt az amerikai Cosmó újságírója!

„A pasim 1 éven keresztül 10 évvel fiatalabbnak hazudta magát, így reagáltam”

„A jogsija buktatta le Robertet. Egyik este azt mondta nekem, válasszak filmet az iPad-jén, a kód pedig a szülinapja. A hónapot tudtam, de a napban nem voltam biztos, ezért keresgélni kezdtem a tárcájában. Aztán, amikor megpillantottam a valódi dátumot tátva maradt a szám. Elővettem a telefonomat és számológéppel is kiszámoltam, jól látok-e. Igazam volt: NEGYVENÖT éves volt, de nekem egészen addig azt mondta 35 éves” – kezdte sztoriját az amerikai Cosmó szerzője, Gabi Conti, aki 23 éves volt, amikor egy rooftop bárban először megpillantotta Robertet.

A lány sejtette, hogy a sármos férfi idősebb nála, hiszen drága órát viselt és az első randi helyszíne sem egy gyorsétterem volt, hanem a város egyik legmenőbb vendéglője, de nem igazán voltak ráncai, szóval nem gondolta, hogy olyan sokkal… Amikor erről kérdezte, Robert azt mondta neki, 12 évvel idősebb nála. Gabi úgy volt vele, hogy ennyi belefér, ezért összejöttek.

„Robert lenyűgözött azzal, mennyit tud a jó borokról és a klasszikus filmekről, ezért már az első randinknak csók lett a vége. Arra gondoltam, milyen mázlista vagyok, hogy rátaláltam erre a Los Angeles-i producerre, aki ilyen nagylelkű velem, és aki csak 12 évvel idősebb nálam! LOL!

Innentől kezdve együtt voltunk, bemutattam a családomnak, ő pedig a barátainak. Nagyon jó fejek voltak, nagyokat vacsoráztunk együtt. Viszont feltűnt, hogy úgy igazán nem akarnak megismerni engem, aminek az okát csak utólag értettem meg. Robert a lebukása után mondta el, hogy a barátai nem gondolták, hogy túl sokáig hazudni tud majd a koráról” – mesélte a lány. Gabi az első sokk után nem szakított azonnal a hazug pasival, hiszen addigra már egészen komoly érzelmeket táplált iránta. Később mégis arra jutott, hogy Robert megbízhatatlan és ki tudja, miben füllentett még. Egy biztos, azóta bárkivel hozza össze az élet, szinte azonnal elkéri a személyijét…

Még több

Te Te Te