2020.04.09.@ 10.04

„A pasim 1 éven keresztül 10 évvel fiatalabbnak hazudta magát, így reagáltam”

Nem semmi sztorit mesélt az amerikai Cosmó újságírója!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„A pasim 1 éven keresztül 10 évvel fiatalabbnak hazudta magát, így reagáltam”

„A jogsija buktatta le Robertet. Egyik este azt mondta nekem, válasszak filmet az iPad-jén, a kód pedig a szülinapja. A hónapot tudtam, de a napban nem voltam biztos, ezért keresgélni kezdtem a tárcájában. Aztán, amikor megpillantottam a valódi dátumot tátva maradt a szám. Elővettem a telefonomat és számológéppel is kiszámoltam, jól látok-e. Igazam volt: NEGYVENÖT éves volt, de nekem egészen addig azt mondta 35 éves” – kezdte sztoriját az amerikai Cosmó szerzője, Gabi Conti, aki 23 éves volt, amikor egy rooftop bárban először megpillantotta Robertet.

A lány sejtette, hogy a sármos férfi idősebb nála, hiszen drága órát viselt és az első randi helyszíne sem egy gyorsétterem volt, hanem a város egyik legmenőbb vendéglője, de nem igazán voltak ráncai, szóval nem gondolta, hogy olyan sokkal… Amikor erről kérdezte, Robert azt mondta neki, 12 évvel idősebb nála. Gabi úgy volt vele, hogy ennyi belefér, ezért összejöttek.

„Robert lenyűgözött azzal, mennyit tud a jó borokról és a klasszikus filmekről, ezért már az első randinknak csók lett a vége. Arra gondoltam, milyen mázlista vagyok, hogy rátaláltam erre a Los Angeles-i producerre, aki ilyen nagylelkű velem, és aki csak 12 évvel idősebb nálam! LOL!

Innentől kezdve együtt voltunk, bemutattam a családomnak, ő pedig a barátainak. Nagyon jó fejek voltak, nagyokat vacsoráztunk együtt. Viszont feltűnt, hogy úgy igazán nem akarnak megismerni engem, aminek az okát csak utólag értettem meg. Robert a lebukása után mondta el, hogy a barátai nem gondolták, hogy túl sokáig hazudni tud majd a koráról” – mesélte a lány. Gabi az első sokk után nem szakított azonnal a hazug pasival, hiszen addigra már egészen komoly érzelmeket táplált iránta. Később mégis arra jutott, hogy Robert megbízhatatlan és ki tudja, miben füllentett még. Egy biztos, azóta bárkivel hozza össze az élet, szinte azonnal elkéri a személyijét…

Címkék: hazugság idősebb korkülönbség pasi randi sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Így készítsd el a Jóbarátok ikonikus sajttortáját

Az influenszer, aki élőben közvetítette a szülését

Szó szerint: az elejétől a végéig.

4 árulkodó jel, hogy a pasi még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

Ha ezeket tapasztalod a kiszemeltednél, menekülj!

Bizarr süti robbantotta fel a netet, ami valójában isteni

Á, semmi különös, csak egy újabb őrült TikTok-recept.

5 film, amiért érdemes a tévé elé kuckózni ma este

Elfáradtál ezen a héten? Akkor csüccs le a tévé elé, és nézz meg egy szuper filmet a takaró alól!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Csekkold le, miért érdemes bekuckózni a kanapéra!

Készíts tökéletes brownie-t 2 perc alatt!

Friss, puha, extra csokis, vagyis brutálisan finom, ráadásul pár perc alatt kész. Kell ennél több egy fárasztó hét után?