Ezekkel a csillagjegyekkel legemlékezetesebb a szex

Mert az összebújás már önmagában szuper, de ezekkel a csillagjegyekkel egyenesen retinába égő a hancúr…

Ezekkel a csillagjegyekkel legemlékezetesebb a szex

Oroszlán

Minden fronton, így az ágyban is bizonyítani akarsz, így nálad alap, hogy szex közben is a legtöbbet hozod ki magadból. Azon túl, hogy te magad is élvezed a dolgot, elsősorban arra koncentrálsz, hogy maximálisan elvarázsold a partnered. Azért nem árt, ha néha átmész kicsit önzőbe…

via GIPHY

Halak

Egyszerre vagy szenvedélyes és odaadó, követelőző és nagyvonalú, mert minden porcikáddal a legjobbat akarod magadnak, és a másiknak is. Annyira kiszámíthatatlan vagy az ágyban, mint az életben, azért a veled való huncutkodás minden pillanata izgató és felejthetetlen.

via GIPHY

Szűz

Ennél közelebb nem is kerülhetnél a másikhoz, viszont még így is meg tudsz őrizni egy részt az elérhetetlenségedből, ami kétségkívül a legszexibb tulajdonságod. Téged senki sem birtokolhat, sem érzelmileg, sem pedig testileg, de még így is magasan szex közben mutatsz magadból a legtöbbet – és most elsősorban nem a testedre gondolunk.

via GIPHY

Bika

Imádsz kísérletezni, nem nagyon vannak gátlásaid, és egészségesen nagy az egód, így mindig az lebeg a szemed előtt, hogy egyetlen partnered se feledkezzen meg róla, mennyire hevesen is szaggatod a lepedőt. Megsúgjuk: az exeid többsége hiába van már rég kapcsolatban, még mindig te vagy számukra az etalon az ágyban.

via GIPHY

Még több

Te Te Te