Így változtat meg a karantén a csillagjegyed szerint

Lehet, hogy most furcsán hangzik, de valakiből igenis a legtöbbet hozza ki hosszú távon ez a helyzet!

Így változtat meg a karantén a csillagjegyed szerint

Kos

Igazi „szerezzük meg most azonnal” típusú személyiség vagy. Így amint a számládon landol a fizud, már rohansz is, hogy cipőkben, könyvekben vagy egy új kütyüben tudhasd a befektetésed. Most viszont megtanulsz spórolni, aminek hosszú távon igazán hálás leszel.

Bika

Az életed olyan, mint egy pihenés nélküli őrült száguldás, ezekben a hetekben viszont megtapasztalod, milyen az, amikor eleget aludhatsz, jógázhatsz, lazíthatsz, olvashatsz, vagy tanulhatsz valamit. Ne lepődj meg, ha soha többé nem lesz kedved ugyanahhoz a mókuskerékhez. Igen, nálad egy 180 fokos karrierváltás is simán elképzelhető.

Ikrek

Mindenki más darabokban van, te viszont olyan stabil vagy, mint még soha. A jó hír az, hogy az alapvetően hullámzó személyiséged gyökeres változásokon megy most keresztül, és igazi győztesként jössz ki ebből az egyébként nagyon lehangoló szituból.

Rák

Szeretsz halogatni, elbújni a feladatok elől, a karantén viszont a nagy szembenézések időszaka számodra. Ami nem is baj, mert végre meggyőződsz róla, hogy szembenézni a tényekkel nem is olyan rossz. Pláne, hogy így te irányítod az életed, és nem fordítva.

Oroszlán

Talán furcsa, de soha nem voltak még ennyire kiegyensúlyozottak az emberi kapcsolataid, mint most. A makacsságodon is sikerült finomítani, így jóval kevesebb a konfliktusod a környezetedben. Ugye tudod, hogy ez a továbbiakban is csak rajtad áll majd?

Szűz

Eddig is kiegyensúlyozott voltál, és elsősorban a saját erődre építettél, ez az időszak pedig csak tovább erősíti benned ezt a szupererőt. Arra azért figyelj, hogy ne told el magadtól túlságosan a szeretteidet a nagy önállóságban.

Mérleg

Most bebizonyosodik, mennyire empatikus, segítőkész és támogató vagy, ha mások a lelki támogatásodra szorulnak. Olyan visszajelzéseket kapsz, amik megerősítenek, és talán teljesen más irányba terelik tovább az életed. Talán nem ártana elgondolkodnod egy coach képzésen sem!

Skorpió

Nem viseled jól a bezártságot, túlságosan is energikus és pörgős csaj vagy, hogy sokáig a négy fal között lazíts. Úgyhogy ez az időszak elsősorban türelemre tanít és arra, igenis vannak nagyobb erők nálad, amiket nem árt, ha tisztelsz.

Nyilas

Könnyen kiakadsz, hirtelen hozol döntéseket, amiből rengeteg konfliktusod származik. A karantén időszak jó lecke, hogy igenis megéri mérlegelni, és várni 10 másodpercet, mielőtt olyat vágsz a másik fejéhez, amit később megbánnál.

Bak

Számodra mindennél fontosabbak az anyagiak, így, ha valami, akkor a karantén-időszak pénzügyi bizonytalansága teljesen kicsinál. Legalábbis eleinte. Aztán rájössz, mennyi mindened van még, és ennek valójában milyen kicsi szelete a pénz, az utazások és a menő szerelések.

Vízöntő

Mivel borzalmasan jó az alkalmazkodóképességed, a legrosszabb helyzetben is képes vagy átkattintani az agyad. Igazi példakép vagy az ismerőseid számára, sőt a számodra teljesen ismeretlen emberek is sokat merítenének belőled. Gondolkodtál már azon, hogy nyilvánossá teszed az Insta profilod, és beengedsz másokat az elképesztően kreatív és chill életedbe?

Halak

Hajlamos vagy túlságosan is másokra támaszkodni, akár megerősítésekről, akár konkrét segítségről van szó. Ha viszont egyedül maradsz, mint most is, mindig talpra állsz és rájössz, akkor vagy igazán erős, amikor csak magadra számíthatsz. Reméljük, ez a pozitív forgatókönyv végleg meggyőzött, mennyire szuper csaj vagy!

Még több

Te Te Te