Jennifer Aniston az exe után nyomoz?

Most kivételesen nem Brad Pittről van szó, de nem is másik exférjéről.

Jennifer Aniston az exe után nyomoz?

Jennifer Aniston nagyon csúnyán lebukott, persze így jár az, aki nem csak simán stalkolja az exét, de kommentel is a posztja alá. Az történt, hogy John Mayer élőzött Instagramján, épp egy másik zenészről beszélt, amikor a videót néző rajongóknak feltűnt, hogy a kommentelők közt megjelent Jennifer Aniston, aki három sírva nevetős emojit posztolt a videó alá.

Erről nyilván azonnal készült egy screenshot is:

Jennifer Aniston és John Mayer 2008 és 2009 között egy évig jártak, aztán feltehetően Jen szakított az énekessel, hisz John egy évvel később, 2010-ben a Rollin Stone magazinnak adott interjújában is úgy fogalmazott, még mindig nem tette túl magát rajta, és élete egyik legnehezebb időszakaként tekint rá.

De úgy néz ki, a jó kapcsolat megmaradt köztük, legalábbis erre utal az, hogy Jennifer gátlástalanul követi és kommenteli exe megnyilvánulásait az Instán. Persze nem John az egyedüli az exek közül, akikkel Jen jóban van. Nemrég a színésznő 50. szülinapján ott volt exférje, Brad Pitt is, de másik exférjével, Justin Theroux-val is nagyon jóban van, továbbra is tartják a kapcsolatot.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te