Katalin hercegné segít Meghan és Harry kirúgott alkalmazottján

Azért ezzel a húzással Katalinék is jól járnak…

Katalin hercegné segít Meghan és Harry kirúgott alkalmazottján

Bár nem telt el olyan sok idő, amióta Harry és Meghan offolta az Instagramját, sok fannak máris hiányzik. Hiszen a @sussexroyal betekintést nyújtott az egykori hercegi pár mindennapjaiba, plusz (ami talán az egyik legfontosabb) ez volt az első számú forrás az Archie-ról készült friss fotókhoz!

De miután Harryék az óceánon túlra költöztek, és végleg kiváltak a királyi családból, kirúgták a social media managerüket is, mivel nem volt rá szükségük. David Watkins viszont nem maradt sokáig munka nélkül: egy újabb royal párnak dolgozik!

A People magazin és David LinkedIn oldala szerint ugyanis Meg és Harry korábbi alkalmazottja most már Vilmos és Katalin social médiáját vette kezelésbe. Az még nem teljesen tiszta, hogy pontosan mikor kezdett David nekik dolgozni, de tény, hogy elég laza lett mostanában Katalinék Instája.

(Vagy gondolj például György herceg és a tesói tapsolós videójára!)

Most, hogy Meghan és Harry már tényleg a saját utukat járják, és még egy új alapítványt, az Archwellt is létrehoztak, ki fog derülni, mennyire ugrik majd meg Vilmosék követőinek száma. De azt még érdekesebb lesz látni, hogyan változik Katalinék Instagramja, Twittere és úgy általában az emberekkel való kommunikációja most, hogy már David a felelős mindezért. Meg persze azt, hogyan alakítják ki majd Harryék a saját stílusukat.

Még több

Te Te Te