Videó: így még sosem láthattad Vilmost és Katalint!

A hercegi pár elképesztően jó fej volt.

Videó: így még sosem láthattad Vilmost és Katalint!

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt hetekben az Egyesült Királyságban is bezártak az iskolák – legalábbis a legtöbb diák számára. Azok a gyerekek, akiknek a szüleik a frontvonalban, például az egészségügyben dolgoznak, továbbra is járhatnak iskolába, ez pedig az jelenti, hogy vannak tanárok, akiknek a járvány ellenére ugyanúgy folytatniuk kell a munkájukat.

Ezeknek a tanároknak köszönte meg a munkáját a minap Katalin hercegné és Vilmos herceg – nem is akárhogyan! A hercegi pár olyat tett, amire eddig még nem volt példa: nem egy hivatalos közleménnyel, vagy egy Instagramon üzentek a tanároknak, hanem videóhívással.

Katalinék az Anglia északnyugati részén található Lancashire-i iskolába jelentkeztek be, és több mint 3 percig beszélgettek a jelenlévő tanárokkal és gyerekkel.

„Óriási köszönetet szeretnénk mondani nektek, srácok, mindazért, amit tesztek. Kérlek, továbbítsátok a köszönetünket minden munkatársatoknak és az önkénteseknek is. Nagyon fontos munkát végeztek” – mondta Vilmos herceg.

De még véletlenül se gondold azt, hogy ez egy komoly, formális beszélgetés lett volna… Egy ponton a gyerekek és a tanárok – a húsvétra hangolódva – nyuszifülekben jelentek meg a kamera előtt, erre a herceg és a hercegné cuki nevetésben tört ki. Katalin pedig még azt is megjegyezte, hogy nekik is szerezniük kellett volna nyuszifüleket.

Ez azért irtó jófejség volt tőlük, nem igaz?

Még több

Te Te Te