2020.04.10.@ 06.04

A feleség nem is sejti, hogy a férje elkapta a koronavírust, miközben megcsalta

Figyelem, nagyon durva, de mégis igaz sztori következik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A feleség nem is sejti, hogy a férje elkapta a koronavírust, miközben megcsalta

Egy hűtlen férfi a szeretőjével Olaszországba utazott, ahol – mint később kiderült – elkapta a koronavírust. Otthon, a mit sem sejtő felesége most önkéntes karanténban van, de még mindig nem tudja, hogy férje honnan kaphatta el a vírust.

A férfi bevallotta a közegészségügyi dolgozóknak, hogy egy titkos tengerentúli utazás alkalmával kaphatta el a vírust, amit a szeretőjével tett meg. A pasi a feleségének azt hazudta, hogy egy angliai üzleti út miatt utazik el, így ő semmit sem tudott a férje olaszországi útjáról.

Amint visszatért a férfi, azonnal ment is a kórházba, mivel koronavírus gyanús tünetek jelentkeztek nála, a pozitív teszt pedig végül igazolta is a félelmeit. A csaló férj persze semmi esetre sem szeretné felfedni a szeretője nevét, még az orvosoknak sem, így jelenleg a mit sem sejtő felesége önkéntes karanténba vonult az észak-angliai otthonukban.

„A férfi esete vicces is lehetne, ha nem lenne halálosan komoly. Bevallotta, hogy miért volt Olaszországban és hogy a feleségének erről halvány fogalma sincs. A nő azt hiszi, hogy az üzleti útja során kapta el a betegséget. A betegsége ellenére biztosan túl fogja élni a dolgot, de ez már nem mondható el a házasságáról” – árulta el egy forrás.

Majd hozzátette, hogy a férfi azt hitte, hogy tökéletes alibije van, de arra nem számított, hogy a koronavírus majd lebuktatja.

„A férj megkönnyebbült, amikor hazaért, hiszen ha lemondták volna a repülőútját és Olaszországban ragad, az több magyarázatra szorult volna a feleségénél is. Most nagyon pánikol, de nem az egészsége miatt, hanem azért, hogy lebukik a felesége előtt – fejezte be a forrás.

Nagyon durva sztori, igaz?

Címkék: csaló feleség férj házasság kapcsolat megcsalás pasi szakítás szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Az influenszer, aki élőben közvetítette a szülését

Szó szerint: az elejétől a végéig.

4 árulkodó jel, hogy a pasi még nem áll készen egy komoly kapcsolatra

Ha ezeket tapasztalod a kiszemeltednél, menekülj!

Bizarr süti robbantotta fel a netet, ami valójában isteni

Á, semmi különös, csak egy újabb őrült TikTok-recept.

5 film, amiért érdemes a tévé elé kuckózni ma este

Elfáradtál ezen a héten? Akkor csüccs le a tévé elé, és nézz meg egy szuper filmet a takaró alól!

Ezek lesznek szombat este a legjobb filmek a tévében

Csekkold le, miért érdemes bekuckózni a kanapéra!

Készíts tökéletes brownie-t 2 perc alatt!

Friss, puha, extra csokis, vagyis brutálisan finom, ráadásul pár perc alatt kész. Kell ennél több egy fárasztó hét után?