Ez a kedvenc szexpózod a csillagjegyed szerint

Ugye, hogy így van?

Ez a kedvenc szexpózod a csillagjegyed szerint

Kos – Újragondolt misszionárius

A Kos olyannyira tüzes jegy, hogy náluk általában az első szex dönti el, lesz a kapcsolatnak jövője vagy sem. Nem szeretnek várni, türelmetlenek, azonnal a lényegre térnének. Számukra nagyon fontos a teljesítmény, a hosszú és fárasztó meneteket kedvelik. Nem meglepő tehát, hogy szívesen választanak megerőltető pózokat, mint amilyen például az újragondolt misszionárius. Ennek lényege, hogy a pasi fekvőtámaszhoz hasonló tartásban van, miközben a nő addig húzza hátra a lábát, ameddig csak bírja… Így az élvezet hamar a tetőfokára hág!

Bika ­- Kiskifli

A Bika született csábító, nagyon érzéki, elegáns és szép, mindenki azonnal felfigyel rá. Mivel válogathat, nem is hív mindenkit az ágyába, csak azt, akivel igazán működik a kémia. Szereti a szerelmet, a szenvedélyt, ezért a testiség számára különösen fontos. Nem szereti, ha lerohanják, finom lélek, ezért az egyik nagy kedvence a kiskifli póz, ami extra intim, de közben nagyon élvezetes is. Különösen akkor jön be neki ez a felállás, ha partnere közben csókokkal halmozza el a nyakát.

Ikrek – Hátulról térdelős

Tudjuk, már ezerszer hallottad, de az Ikrek szülöttei nagyon kíváncsiak. Örök kísérletezők, akik soha nem riadnak vissza attól, hogy kipróbáljanak valami újat az ágyban. Számukra az a legfontosabb, hogy a másik fél minden alkalommal elcsábítsa őket, legyen egy kis játék, huncutság a dologban. Ha azonban sikerül érzelmileg is közel kerülniük valakihez, akkor olyan pózokat részesítenek előnyben, amik közben azt érzik, teljesen átadták magukat. Ilyen például a kutyapóz továbbfejlesztett verziója, amiben a nő felül, háttal a férfinak.

Rák – Klasszikus misszionárius

Rák jegyűként extra érzékeny és érzelmes nő vagy, aki nagyon, de nagyon tud szeretni. Számodra éppen ezért a szex olyan dolog, amire csak akkor kerülhet sor, ha a két fél igazán szereti egymást. Amikor eljutsz az ágyig, szenvedélyes vagy, imádsz adni, amiért a pasid elképesztően hálás. A nyakatekert, fura pózokat azonban nem neked találták ki, a legjobban akkor tudod élvezni az együttléteket, ha a klasszikus misszionárius pózban szeretkeztek.

Oroszlán – Lovagló

Egy Oroszlán körül mindig forr a levegő, a hálószobában pedig még annál is jobban… Ha ágytornáról van szó, azt szereti, ha az övé az irányítás, de kimondottan szereti és igényli párja finom csókjait, simogatását. Ettől indul csak be igazán! Az Oroszlán nők extra szenvedélyesek, ezért minden olyan pózt szeretnek, amiben megmutathatják a másiknak, ők a domináns fél. A lovagló póz éppen ilyen, nem csoda, hogy imádják!

Szűz ­– Üljenek a fiúk ölébe a lányok

A Szűz jegyűek körében gyakori probléma, hogy nehezen tudják elengedni magukat az ágyban, állandóan jár az agyuk, sokszor éreznek indokolatlan szorongást. Egy igazán jó, szenvedélyes szerető azonban őket is le tudja venni a lábukról, ilyenkor az addig pedáns Szűz pillanatok alatt dobálja szét a ruháit a hálószobában. Szereti a gyors kielégülést és azt sem bánja, ha közben a pasi szemébe nézhet, ezért az a póz a kedvence, aminek során a két fél egymással szemben ül.

Mérleg – Tükröm, tükröm…

Hiába, egy Mérleg az ágyban is Mérleg, vagyis nagyon ügyel minden porcikájára, azt szereti, ha a pasi szexisnek, ellenállhatatlannak látja. E jegy szülöttei éppen ezért általában azokat a pózokat kedvelik, amelyekben alaposan szemügyre vehetők nőies domborulataik, mint mondjuk a kutyapóz közben. Az pedig már csak hab a tortán, ha a hálószoba tele van tükrökkel, amikben folyamatosan nézheti magát. És a srácot is…

Skorpió – Nyakba akasztós misszionárius

Skorpióként az élet minden, de tényleg MINDEN területén te akarsz irányítani, ezért az ágyban hajlamos vagy átadni a gyeplőt. Kimondottan szereted, ha a másik fél a dominánsabb, imádod teljesen odaadni magad neki. Sőt, azt se bánod, ha egy kicsit durvábban szereti a srác. Pont ezért annyira bejövős nálad, ha a misszionárius póz közben a nyakába teszi a lábad. Egy biztonsági szóban azért állapodjatok meg minden menet előtt!

Nyilas – Hason hátulról

Nagyon barátságos és nyitott típus vagy, ezért kimondottan könnyen oldódsz az ágyban. Nem okoz számodra gondot, hogy megbízz a partneredben, akkor sem, ha esetleg még nem ismered igazán. Talán pont ezért olyan izgis! Szereted „megadni” magad az élvezeteknek, ezért az egyik nagy kedvenced a hason fekvő póz. Így a pasinak hatalmas a mozgástere, az érzés intenzívebb, a szex pedig lendületes.

Bak – Hátulról, falnak dőlve

A Bak nehezebben nyílik meg, ha szerelemről van szó, de megéri küzdeni érte. E csillagjegy szülöttei nagyon tudnak szeretni, az ágyban pedig meghittségre, sok ölelésre és csókokra vágynak. A legtöbb pózt szívesen kipróbálják, amikor pedig szenvedélyesebb hangulatban vannak, szeretnek állva szeretkezni, úgy, hogy közben a falnak dőlnek. Persze az ölelkezős misszionárius pózra sem mondanak nemet, fontos számukra, hogy közel érezzék magukhoz a másikat.

Vízöntő – Erotikus V póz

A Vízöntő a 12 jegy közül a legtitokzatosabb, éppen ezért sokak számára a legizgalmasabb is. Szeretkezés közben kimondottan szeret a másik szemébe nézni, ezért azokat a pózokat részesíti előnyben, amik közben a felek egymással szemben helyezkednek el. Ilyen például az erotikus V póz, aminek során a nő lába a pasi vállán van, a karjaival pedig átkarolja a nyakát. A két test így V alakban egyesül, innen az elnevezés.

Halak ­– Kutyapóz

A Halak egy nagyon kettős jegy, az egyik pillanatban még ridegnek, megközelíthetetlennek mutatja magát, míg a következőben már olyan szenvedélyes, hogy a párja rá sem ismer. Ez a kettősség az ágyban is kijön nála, pont ezért szereti a könnyen variálható pózokat. Nagyon szereti hátulról csinálni, a kutyapóz az egyik kedvence, ezt pedig nagyon sokféleképpen össze lehet hozni. Néha kimondottan vadságra vágyik, míg máskor semmi nem hiányzik neki jobban, mint párja szerelmes csókjai.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te