Ezért lesz érdemes ma bekapcsolni a tévét

Lesz izgalom, rettegés, romantika és cukiság is.

Ezért lesz érdemes ma bekapcsolni a tévét

Nem mintha nem fújnád kívülről a tévéműsort, most, hogy te is otthon ülsz a járvány miatt, de azért segítünk azzal, hogy kiválasztottuk neked azokat a filmeket, amik között tutira találsz kedvedre valót nagypéntek estéjére.

Solo: Egy Star Wars-történet (18:50 – RTL Klub)

Ha nemcsak a pasid rajongója a Csillagok háborújának, hanem te is, ez a ti estétek! Az egyik legújabb Star Wars-történetben Han Solót, Chewbaccát és a hírhedt szerencsejátékost, Lando Calrissiant követhetitek, hogy aztán közös utazásuk végére a Star Wars-történetek legszokatlanabb hőseivé váljanak.

Stephen King: Halálsoron (22:15 – TV2)

Ha szereted a thrillereket, ez a te filmed lesz. Stephen King regényéből készült Tom Hanks főszereplésével, vagyis rossz eleve nem lehet. A sztori a múlt század harmincas éveiben játszódik a Cold Mountain fegyház siralomházában, vagyis ott, ahol a halálraítéltek várakoznak. A Hanks által alakított Edgecomb úgy gondolja, ezen a helyen őt már semmilyen meglepetés sem érheti, de minden megváltozik, amikor új rab érkezik. A két gyerek meggyilkolásáért halálra ítélt, hatalmas, fekete férfi John Coffey egyáltalán nem tűnik gyilkosnak, sőt, egészen különös képességekkel rendelkezik.

Elliott, a sárkány (19:00 – viasat3)

Ha valami könnyedebbre vágysz, este hétkor kezdődik a Disney egyik legcukibb kalandfilmje, ami egy Pete nevű fiúról és legjobb barátjáról, Elliottról szól. Eliottról, aki egy sárkány. Persze sokak szerint mindez csak mese, de Grace egy kislánnyal, Natalie-val együtt deríti ki, hogy Pete és Elliott valóban léteznek és ott élnek az erdőben.

Mint a hurrikán (20:50 – RTL2)

Ha romantikára vágysz, akkor a 90-es évek végéről suzállítja majd azt neked Sandra Bullock és Ben Affleck. Ben Affleck a legénybúcsúja után igyekszik haza New Yorkból, hogy elvegye menyasszonyát, utazása alatt azonban találkozik Sandra Bullockkal. Ugye mindenki sejti a sztori végét?

Édes kis semmiség (23:20 – Super TV2)

Ha pedig nemcsak rmantikára vágysz, hanem nevetésre is, neked találták ki azt a filmet, amiben Cameron Diaz, Christina Applegate és Selma Blair játszanak. A három barátnő folyton bulizik, járják az éjszakát, az egyik este pedig Cameron Diaz karaktere megismeri az egyik buliban a tökéletes pasit, Petert, akit utána mindenáron fel akar kutatni. A lányok autóba pattannak, és gyakorlatilag itt kezdődik a film.

Még több

Te Te Te