Megalázták Meghant, durvábban, mint valaha

Ez ezért már tényleg nem oké…

Megalázták Meghant, durvábban, mint valaha

Oké, az emberek valahogy soha nem szerették Meghant. Már az elejétől kezdve féltették Harry herceget a hollywoodi színésznőtől, idővel azonban kezdett úgy tűnni, hogy ez a nő bizony tényleg szerelmes, és igyekszik, hogy jó hercegné legyen. A rengeteg támadás azonban nem szűnt meg, sőt, csak tovább durvult, ezért néhány hónappal ezelőtt Harryvel közösen meghozták a döntést, miszerint visszalépnek az összes királyi kötelezettségütől, sőt, még Angliából is elköltöznek.

Az egykori royal pár először Kanadába, majd nemrég Los Angelesbe költözött kisfiukkal Archie-val, ráadásul végre bejelentették az alapítványuk új nevét is, amit 100%-osan Archie inspirált. Az új alapítványból azonban elképesztő hamar gúnyt űztek, egy hacker ugyanis feltörte az oldalt, így minden ember, aki rákattintott az archewellfoundation.com oldalra, át lett irányítva „Kanye West: Gold Digger” videóklipjéhez. Ez azért tényleg durva, nem? A gold digger magyarul aranyásót jelent, így ez a poén egyértelműen Meghannek szól, akiről már az elejétől kezdve sokan azt mondták, hogy csak a pénzért és a hatalomért van Harryvel.

Az oldalt azóta helyreállították, de az tuti, hogy Meghan elképesztően kiakadt, ráadásul úgy tűnik, hogy bármilyen messze is költöznek a királyi családtól, akkor sem menekülnek a támadások elől… 

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te