Durván megalázták Ashley Grahamet, így reagált rá

A modell ezt sosem fogja elfelejteni!

Durván megalázták Ashley Grahamet, így reagált rá

Ashley Graham amellett, hogy a világ egyik leghíresebb plus-size modellje, a testpozitív szemlélet lelkes hirdetője is. Insta-posztjai jelentős része arról szól, hogyan fogadjuk el és szeressük a testünket a hibáival együtt. Ashley mindig őszintén és nyíltan beszél bármilyen intim kérdésről is legyen szó. Legutóbb Naomi Campbell YouTube-on futó No Filter With Naomi című műsorában mesélt a modell, és elárult egy régi, de fájó történetet.

Ashley 2016-ban került a Sports Illustrated címlapjára, így a magazin történetében ő lett az első, aki plus-size modellként lett címlaplány. „Ez volt a második év, amikor próbálkoztam, és még újonc voltam. Fantasztikus fotózás volt, szuper képek születtek, címlapra kerültem” – kezdte a sztorit a sztár, majd folytatta: „Volt ott egy másik modell, aki nagyon mérges volt emiatt, és azt mondta nekem, hogy óriási vagyok, és egy ekkora nőnek nem szabadna címlapon szerepelnie.”

A modell annyit elárult, hogy a lány neve C-vel kezdődött, de az nem derült ki, hogy pontosan kiről is van szó. Mindenesetre Naomi szerint sem volt joga ilyet mondani, Ashley pedig azóta megmutatta, hogy igenis van helye a top modellek között, és a méret valójában nem számít. Csak így tovább, Ashley!

Még több

Te Te Te