Ez lesz az 5 legjobb film ma este a tévében

Ha már a hosszú hétvégén is itthon kell maradnunk, töltsük az estét a legnagyobb sztárok társaságában. Ezek lesznek ma a legjobb filmek a tévében.

Ez lesz az 5 legjobb film ma este a tévében

Aladdin (HBO, 20:00)

A Disney klasszikus alapján készült élőszereplős filmet valószínleg senkinek sem kell bemutatni. Aladdin varázslatos története egyből beszippantja az embert, a film fülbemászó betétdalai és a lenyűgöző látványvilág pedig csak fokozza az élményt. Azt már csak mellékesen jegyezzük meg, hogy Aladdint az őrülten helyes feltörekvő színész, Mena Massoud alakítja a filmben.

A Vasember (Film+, 20:30)

Tony Stark a kőgazdag műszaki zseni a playboyok laza életét éli, mikor egy afganisztáni üzleti úton az őt szállító konvojt támadás éri. Halálosan megsebesül, a mellkasába vasszilánk fúródik, ami lassan halad a szíve felé, és csak idő kérdése, hogy mikor végez vele. Nem kell aggódni, Tony végül nem csak, hogy megmenekül, hanem egyenesen Vasemberként születik újjá. A film lenyűgöző látványvilágú, tökéletesen hozza a képregény hangulatát, az pedig csak hab a tortán, hogy Robert Downey Jr. szátja a főszerepet.

Aranyhaj és a nagy gubanc (Cool, 21:00)

A történet a Grimm fivérek Aranyhajú kislány meséjén alapszik, amit a Disney alakított izgalmas mesefilmmé. A sztori főszereplője Aranyhaj, egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal együtt. Korábban még soha nem tette ki a lábát a toronyból, ám ez hamarosan megváltozik, ahogy feltűnik a színen Flynn, a körözött bandita. Aranyhaj és Flynn életük leghajmeresztőbb kalandjába vágnak bele együtt.

Szakíts, ha bírsz (Prime, 21:00)

A két főszereplő, Brooke és Gary megismerkedésük után azonnal egymásba szeretnek, és hamarosan össze is költöznek. De, mint tudjuk, lakva ismerszik meg igazán az ember, kettejük között is szinte azonnal előjönnek a megoldhatatlannak tűnő problémák. Valóságos háború veszi kezdetét a szerelmesek között, amelyből gyakorlatilag az összes ismerős, barát kiveszi a részét. A Szakíts, ha bírsz egyik érdekessége, hogy a filmbéli se veled-se nélküled párt alakító Jennifer Aniston és Vince Vaughn a forgatás alatt titokban valóban jártak egymással – bár kapcsolatuk nem tartott sokáig.

A rettegés háza (RTL Spike, 22:50)

Mi lehet félelmetesebb egy horrorfilmnél? Egy olyan horrorfilm, ami megtörtént események alapján készült… Nos, A rettegés háza pont ilyen. A sztori szerint egy háromgyermekes fiatal özvegy új párjával új életet kezd álmai otthonában, az Amityville-i hatalmas, ódon tóparti házban. Életük azonban hamarosan félelmetes új irányt vesz, mikor a kislányuk egy láthatatlan barátnővel kezd el beszélgetni… A filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Ryan Reynolds, és a még csak 8 éves Chloë Grace Moretz.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te