Így ünnepeld otthon a húsvétot a csillagjegyed szerint

Akkor is teljes lehet az ünnep, ha nem mozdulsz ki.

Így ünnepeld otthon a húsvétot a csillagjegyed szerint

Kos

Pontosan tudod, hogy akkor viselkedsz felelősségteljesen, ha a négy fal között töltöd a hosszúhétvégét (is), viszont kezdesz kiborulni az állandó ottholéttől. Vond össze a szülinapod és a nyuszis ünnepet, és süss egy répatortát! A sikerélmény után könnyebben viseled majd a helyzetet.

Bika

Teljes nyugiban és persze fullba dekorált lakással várod a Húsvétot, amitől még az sem veszi a kedvedet, ha előtte éppen híreket olvastál. Adj egy kicsit a pozitív hozzáállásodból a barátaidnak és hívd fel őket videóchaten. Garantált lesz a mosoly az arcukon, ha bedobsz egy nyuszis filtert is.

Ikrek

A pasiddal az utóbbi időben kezdtetek egymás agyára menni, de ez még nem azt jelenti, hogy tönkrement a kapcsolatotok. Vegyétek úgy az idei Húsvétot, mint a legjobb dolgot, ami történhet veletek: idézzétek fel, hogy ki hogyan ünnepelt a gyerekkorában és vegyétek át az otthon is megvalósítható ötleteket. A gyerekkori élmények azonnal közelebb hoznak majd újra egymáshoz.

Rák

Ne. Borulj. Ki. Igen, ultra nehéz, hogy a szeretteid tőled távol sonka-tormáznak, de hidd el, hogy ettől még ugyanúgy szeretnek! A nagy húsvéti reggelinél hívd fel őket videóchaten és egyetek együtt így. Nem az igazi, de sokkal jobb, mint egyedül búskomoran bucira tömni a fejed főtt tojással.

Oroszlán

Annyira hiányoznak a barátaid, hogy néha el tudnád magad sírni és ez kölcsönös. Húsvét alkalmából – vagy csak úgy – készíts nekik fotómontázst és lepd meg őket egy virtuális képeslappal. Imádni fognak az apró figyelmességért.

Szűz

Minden decemberben előre megtervezed a következő évedet és ezt most csúnyán keresztülhúzta a koronavírus. Ettől még ne add meg magad teljesen, vedd csak elő nyugodtan a nyuszis dekorációidat és készítsd el a kedvenc finomságaidat. A pasid imádni fog, hogy ilyen helyzetben is tartod az édes kis szokásaid.

Mérleg

Nagy társasjáték mester vagy és most itt az ideje, hogy kihívd a szerelmed egy maratonra! A 4 napos szünet alatt menjetek végig az összes otthoni társason és nézzétek meg, ki tud több fajtában nyerni. Fixen te, de ezt a szerelmed nem tudja úgysem előre. Te kis gonosz.

Skorpió

A tojásvadászat a kedvenc húsvéti szokásod, de ha nem kertes házban laksz, akkor most bizony bent kell megoldanod. Ettől csak még izgibb lesz, mert extra kreatívan kell búvóhelyeket keresned. Csavarj rajta egyet és időre menjen a keresés. A vesztesnek pedig a másik szabhatja meg a nyuszis büntit.

Nyilas

Annyira boldog vagy, hogy idén megúszod a szokásos családi összejövetelt, hogy ha ezen múlna, minden ünnepi alkalomkor önkéntes karanténba vonulnál. Viszont a szeretteidnek hiányzol, ezért a minimum, hogy egy telefonhívással jelzed, hogy gondolsz rájuk. Neked is jól fog esni, hidd el.

Bak

Szervezz pizsis házibulit, persze szigorúan tartva a #maradjotthon szabályokat! Küldd ki a meghívót a barátnőidnek és a megbeszélt időpontban mindenki jelentkezzen be pizsiben! Ki mondta, hogy csak IRL lehet szórakozni?

Vízöntő

A BFF-ed mostanában állandóan lehúz a negatív hozzáállásával és emiatt már azt sem tudod, hogy mikor foglalkoztál utoljára saját magaddal. Egyrészt nyugodtan mondd meg neki, hogy hagyja abba a dementor-tempót, másrészt most pár napig csak magaddal törődj: egy jó könyv, forró fürdő és egy nyuszitojás alakú fürdőbomba.

Halak

Soha nem festettél még tojást, de mindig is piszkálta a fantáziád, hogyan kell. Ha valamikor, akkor most itt az ideje a régi ötletek és a régóta halogatott álmok megvalósítására. Kezdd a tojásfestéssel és szépen lassan húzz ki minden tételt az álomlistádról.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te