Webkamera előtt házasodott össze ez a pár a vírus miatt, 300 vendéget hívtak

Nem semmi esküvőt tartott ez a pár!

Webkamera előtt házasodott össze ez a pár a vírus miatt, 300 vendéget hívtak

A 25 éves Ben Jackson és a 26 éves Sophie Austin még a középsuliban szerettek egymásba, a kapcsolat pedig kiállta az idő próbáját, így 2018-ban sor került az eljegyzésre. A cuki brit párocska 2020. március 28-ára tűzte ki az esküvőt, ám a koronavírus csúnyán belerondított a terveikbe. Londonban a hazaihoz hasonló kijárási korlátozás van érvényben, esküvőket és temetéseket pedig nem lehet tartani.

Ez elképesztően elszomorította a menyasszonyt és a vőlegényt, de a 200 meghívott sem volt túl boldog. Némi tanácskozás után a szerelmesek úgy döntöttek, nem hagyják magukat, ha kell, online házasodnak össze.

A cégek közt is népszerű programot, a Zoom-ot választották „helyszínül” és további 100 vendéget hívtak, így összesen 300-an nézhették végig, ahogy a pap neten keresztül összeadja őket. Az atya a ceremónia végén azért hozzátette, hivatalosan még nem számítanak házasnak, a polgári szertartásra is szükség lesz. Nézd meg a lagzin készült képeket ITT!

„Csodálatos volt. Komolyan, csodálatos! Olyan jó volt, hogy elmaradt az a szokásos esküvői csillogás és csak arra koncentrálhattunk, ami igazán fontos: kettőnk egymásnak tett fogadalmára. Bár nem volt itt velünk mindenki, nagyon intim és különleges volt” – mesélte az esküvő után Sophie boldogan a Daily Mail-nek.

Mit szólsz, te is megtartottad volna az esküvődet ilyen körülmények között?

Még több

Te Te Te