Meghan és Harry mindenkit kiakasztott ezzel a húzással

Bármit csinálnak, abból nem igazán jöhetnek ki jól…

Meghan és Harry mindenkit kiakasztott ezzel a húzással

Harry és Meghan még januárban szakítottak az angol királyi családdal, hogy Kanadában kezdjenek új életet, a csendes kis luxus hétköznapokat viszont gyorsan Los Angelesre cserélték, ami, tekintve, hogy Meghan újra színésznőként szeretne érvényesülni, elég logikus döntésnek tűnik.

Ahogy nyilván azt sem várhattad tőlük, hogy egy teljesen átlagos kis kecóban húzzák majd meg magukat. Arra viszont, hogy pont Victoria és David Bechkam szomszédságában bukkannak majd rá új álomotthonukra, elég kicsi volt az esély. És most jön a csavar: az új házat egy angliai birtokon építtetik majd fel, méghozzá azért, ha hazalátogatnak, itt biztonságban érezhessék magukat, állítja a The Sun. Ráadásul egy vagyonért, ami már csak azért is furcsa, mert az angol királyi családtól való függetlenedésüknek komoly anyagi következményeik vannak, amin csak tovább ront a COVID-19 gazdaságra gyakorolt hatása.

Viszont hiába a sok spekuláció arról, milyen nehéz anyagi helyzetben van a pár, annyira mégsem lehet vészes, ha belevágnak egy 3 millió fontos (kb. 1,2 milliárd Ft) projektbe, méghozzá úgy, hogy ha már Anglia, akkor ott van nekik „régi otthonuk”, a Frogmore Cottage, amit nemrég újítottak fel az adófizetők pénzéből. Amit állítólag a mai napig nem fizettek vissza. Szóval már csak ezért sem meglepő, ha mindez újabb gyűlölet lavinát indít majd el.

Még több

Te Te Te