Mit nézz húsvét este a tévében?

Van néhány nagyon ütős tippünk!

Mit nézz húsvét este a tévében?

Micsoda nő! (RTL Klub, 21:30)

Edward Lewis (Richard Gere) gazdag üzletember, aki egyik este felcsípi a csini Viviant (Julia Roberts). Az este olyan kellemes, hogy másnap a pasi megkéri a nőt, a sikeres üzlet érdekében tartson vele a megbeszéléseire, hazudják azt mindenkinek, hogy együtt vannak. A lány mit sem sejtve igent mond, így azonban egy olyan világba csöppen, amiről korábban semmit sem tudott. Ráadásul az érzelmei is egyre bonyolultabbá válnak a pasi iránt.

Koszorúslányok (PRIME, 21:00)

A 30-as Annie-nek (Kristen Wiig) látszólag semmi nem jött össze: nincs pénze, pasija és utálja a melóját. Amikor azonban kiderül, legjobb barátnője Lillian férjhez megy, egyértelműnek látja, hogy ő lesz a tanú. Csakhogy egy másik barátnő, Helen sokkal ügyesebben szervezi a dolgokat, mint ő. Annie mégsem adja fel, bármit megtenne azért, akit igazán szeret. Szóval mindkét lánynak fel kell kötnie a gatyát, vagyis a szoknyát…

Pappa Pia (Super TV2, 21:00)

Papi (Nagy Feró) egy link nyugdíjas, aki a Duna melletti csónakházban éldegél. Az ingatlanra azonban szemet vet a gátlástalan üzletember, Wizy (Stohl András), aki mindent megtesz annak érdekében, hogy megkaparintsa a helyet. Nem számol azonban az öreg unokájával, Tomival (Szabó Kimmel Tamás), aki különféle módszerekkel igyekszik felvenni ellene a harcot. Vajon megmentheti a családi örökséget?

Coming Out (RTL II, 23:00)

Erik (Csányi Sándor) az ország egyik leghíresebb meleg műsorvezetője, boldog kapcsolatban él szerelmével, Balázzsal, akivel már a házasságot tervezgetik. Egy baleset után azonban különös érzései támadnak, elkezd vonzódni doktornőjéhez, aki történetesen éppen az, aki korábban elgázolta. A kórházból hazafelé pedig csak még jobban összekuszálódnak a dolgok…

Az élet maga (Cinemax, 21:40)

Will és Abby egy fiatal New York-i pár, a film az ő életüket követi nyomon szerelmük főiskolai kezdetétől, miközben több generációt bemutat a családjukból. Láthatjuk az esküvőjüket, az első gyerekük születését, majd a további éveiket. Történetük évtizedeken, kontinenseken át tart, rengeteg mindent összeköt. A sors számos kihívás elé állítja őket, szóval, ha ezt a megható romantikus drámát választod, zsepit mindenképpen készíts magad mellé.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te