„A karantén mentette meg a házasságom, méghozzá ezért”

Végre egy pozitív történet ebben a káoszban.

„A karantén mentette meg a házasságom, méghozzá ezért”

Elsőre lehet, hogy tündérmesének tűnik a szerelmeddel való 0-24-es együttlét, de sajnos eddig a legtöbb sztori pont az ellenkezőjét bizonyította be. Hol az derült ki, hogy az egyik fél még a home office-ból is megoldotta a megcsalást, vagy egy hét alatt ment tönkre teljesen a nagy szerelem. Már pánikolhatnál is akár, hogy nálatok vajon mikor üt be krach, de nem kell. Tényleg nem, ugyanis sokaknál igazi kapcsolatmentő intézkedésként sült el a karantén.

Denise házassága például már jó ideje pengeélen táncolt, mivel az időbeosztásuk miatt alig találkoztak és (kapaszkodj meg) már két éve nem szexeltek egymással. Aztán március 20-án bezárultak az ajtók és #maradjotthon elhozta Denise-ék második nagy love dobását.

„Korábban csak néhány puszi vagy csók csattant el köztünk, de zéró szenvedéllyel. Aztán a nagy összezártságban elkezdtünk egy este iszogatni és az egyik dolog követte a másikat.” Az élmény új löketet adott Denise házasságának, sőt még a régen elfelejtett szex kütyüket is elővették. „A kísérletezés visszarepített minket abba az időszakba, amikor még csak randizgattunk. Eldöntöttük, hogy tovább folytatjuk az új, szexi életünket.”

Egyébként Denise esete nem egyedi, ugyanis egy friss felmérés szerint csak Amerikában a felnőtt lakosság 13%-a elismerte, hogy sokkal gyakrabban hancúrozik, amióta gyakorlatilag 0-24-ben összezárva él a párjával. Brad Salzman terapeuta szerint végre kezdünk visszatalálni egymáshoz a valóságban és egyre inkább kivonni magunkat az online térből. Ez pedig egy idő után a szexuális közeledésben is megmutatkozik.

Még több

Te Te Te