Harry eldobta a királyi vezetéknevét, így hívják most

Valaki nagyon nem sumákolja el a részleteket.

Harry eldobta a királyi vezetéknevét, így hívják most

Harry mindig is az angol királyi család fekete báránya volt, akinek ebben is sikerült megtalálnia Meghan formájában a tökéletes társat. Olyannyira, hogy a mai napig  a legnagyobb egyetértésben hoznak meg közös döntéseket, méghozzá elég gyorsan: gondolj csak a királyi családdal való szakításra, a Kanadába, majd a Los Angelesbe való költözésükre.

Persze az, hogy a páros januárban kivált a királyi családból, természetesen maga után vont néhány komoly következményt: például elestek  a kötelezettségeik után járó fizetéstől.

Az amerikai Cosmopolitan információi szerint pedig Harry újabban a királyi vezetéknevétől is megvált. Erre elég egyértelmű bizonyíték, hogy új cégüket már a Mountbatten Windsor nélkül jegyeztette be. Nyilván jogosan merül fel benned, mit szól ehhez szegény szebb napokat látott királynő (erről még nincs infó), és hogy akkor mégis hogyan hívják hivatalosan az ex-herceget.

Hát így: Prince Henry Charles Albert David Duke of Sussex (vagyis Henrik Károly Albert Dávid, Sussex hercege), aki nemrég egy hivatalos rendezvényen annyit kért, hogy szólítsák szimplán Harrynek.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te