„Csalom a férjemet, miközben egy házban karanténozunk”

Egy igen szokatlan, de annál durvább vallomás következik!

„Csalom a férjemet, miközben egy házban karanténozunk”

„A férjemmel 3 éve élünk boldog házasságban, és sokáig úgy gondoltam, hogy semmin nem változtatnék. Úgy gondolom, hogy Matt életem szerelme, ezért nem vágytam többre, vagy másra. Aztán ez megváltozott. Nem tudom miért, de egyszer csak megváltoztak a szexuális igényeim. Talán a pornókhoz van köze, fogalmam sincs, de úgy éreztem, hogy nem akarok mindig szende kislány lenni az ágyban. Keményebb, durvább dolgokra vágytam, azzal viszont tisztában voltam, hogy Matt egyáltalán nem ilyen. Ő gyengéd, figyelmes, és egyáltalán nem vad hancúrozás közben. Én viszont nem mindig szeretkezésre vágytam, azt akartam, hogy keményen megdöntsenek, ha arra van szükségem.

Úgy döntöttem, elmondom a férjemnek, hogy mit is szeretnék szex közben, de az első pár próbálkozás után rájöttem, hogy nem erőltethetem rá azt, ami egyáltalán nem ő. Nem akart durván bánni velem, nem akart vadulni, és ezért nem hibáztathattam. Úgy döntöttem, felkeresek egy olyan online társkereső oldalt, ahol az emberek kalandokért, viszonyokért vannak fent. Elkezdtem pár pasival dumálni, na jó, bevallom, elképesztő sok pasassal. Párral találkoztam is, beültünk ide-oda, aztán megtörtént az első aktus is egy útszéli hotelben. Egyszerűen elképesztő volt, pont azt kaptam, amit akartam; szenvedélyt és tabuk nélküli hancúrt.

Ez még így ment egy ideig, amíg be nem kavart a koronavírus és a karantén. Azóta egy sráccal sem találkoztam, de napi 3-5 pasival beszélek folyamatosan, és rendszeresen videószexelek, telefonszexelek velük, sokszor akkor is, amikor a férjem a másik szobában van. Ettől talán még izgibb a dolog, hiszen a para, hogy lebukok Matt előtt, még jobban beindít.

Talán most egy szörnyetegnek tartasz, de ezeket a dolgokat csak és kizárólag magam miatt teszem, és abszolút nincs köze ahhoz, hogy bármi problémám lenne a férjemmel. Én kiélem a durva vágyaimat, őt pedig valóban szeretem… Tényleg annyire rossz lennék emiatt?”

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te