Rossz nevet kiáltott szex közben, így reagált rá a pasija

Elképesztően cikis sztorit mesélt ez a nő!

Rossz nevet kiáltott szex közben, így reagált rá a pasija

A Bolde magazin egyik szerzője, Ginelle Testa úgy döntött, beavatja az olvasókat egyik legféltettebb titkába. A fiatal nő sztorija kábé tíz évvel ezelőtti, de olyan kínos, hogy a legtöbben a mai napig felszisszennek, amikor elmeséli nekik. Ginelle épp aktuális pasijával bulizott, elég sokat ivott, sőt még némi drogot is fogyasztott. A srác ugyanezt tette, majd elmentek „szobára”. Már elég jól belemelegedtek a dolgokba, amikor Ginelle váratlanul a házban lakó egyik barátjának nevét kiabálta a pasija arcába

„Ez egyáltalán nem volt szokásom, soha korábban nem történt velem ilyen, még hasonló sem. Nme tudom, mi szállt meg akkor… Rákerestem természetesen és azt találtam, nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt, ez azért elég gyakran előfordul másokkal is. Ez egy kis megnyugvást adott. (…)

Szerintem ittas voltam és valamit be is vettem aznap, szóval nem volt tiszta az elmém. A drogok tehettek mindenről! Miattuk kiabálod egy másik pasi nevét az ágyban, ugye? Miattuk hoztam sok rossz döntést. Szóval nem csodálkozom, hogy ez történt” – írta beszámolójában Ginelle, majd hozzátette, sose csalta meg a pasiját, komolyan szerelmes volt belé és nem, nem akarta felszedni a lakótársát, tényleg barátként tekintett rá. Oké, jóképű barát, de barát.

A lány pasija persze elképesztően mérges és csalódott lett, kiviharzott a szobából és beült a kocsiba, hogy ő most azonnal hazavezet. Szerencsére nem engedték neki, de irtó kínos volt a helyzet. Ginelle persze utólag megértette, hogy a srác valószínűleg azt hitte, barátnője megcsalta és nem szereti már.

„Akkorát csalódott bennem akkor, hogy soha többé nem tudott megbízni bennem, talán később ezért szakítottunk” – vallotta be Ginelle, aki mindennek ellenére ma már tud nevetni a sztorin, minden alkalommal elmosolyodik, amikor eszébe jut.

„Nem haragszom a srácra, tökre megértem, valószínűleg hasonlóan reagáltam volna. Ma már nevetek rajta, de nem véletlen, hogy 5 éve nem iszom és 10 éve nem használok drogokat” – tette még hozzá.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te