Mit árul el a kedvenc sztárpasid a személyiségedről?

Mert a titkos kis favoritod többet mesél rólad, mint gondolnád!

Mit árul el a kedvenc sztárpasid a személyiségedről?

Jason Momoa

Határozott, vagy és karizmatikus, de ami a legszimpibb benned az emberekben, hogy egyáltalán nem akarsz megfelelni másoknak. Ahogy neked sincsenek nagy elvárásaid másokkal szemben, egyszerűen örülsz annak, amit kapsz, így elég ritkán okoznak csalódást számodra a többiek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

breakfast with my lil brother @love_cycles @harleydavidson @lordsofgastown @wescoboots @carhartt happy saturday everyone aloha j

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Zac Efron

Különösen érzékeny vagy, fontos neked, mit gondolnak rólad mások, és titkon mindig letör, ha nem tudod maradéktalanul kivívni a környezeted elismerését. Viszont pont ezért hihetetlenül komoly haladást tudsz elérni az életed bármely területén rövid idő alatt is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Can you see it 👀…? If you want to, click the link in my bio. 📸 @kasey

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés,

Tom Hardy

A szíved a szupererőd, és ez az, ami igazán ellenálhatatlanná tesz téged a pasik számára. Plusz van valami megmagyarázhatatlan a kisugárzásodban, amivel akkor is magad felé vonzod a tekinteteket, ha csak leugrasz vásárolni a kedvenc melegítődben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@bjjelitetroop @elevaterichmond @royalmarinesjiujitsu @hyperfly

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Tom Hiddleston

Elegáns, visszafogott, mégis karizmatikus – pont olyan vagy, mint brit kedvenced, csak nőben. Jól érzed magad a háttérben, de akkor sem jössz zavarba, ha hirtelen mindenki téged figyel. A lazaságod és a természetességed tanítani kellene, nem csoda, hogy a barátaid mind irigykedve keresik, mi a titkod.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jacket Weather. 🍁#BetrayalBroadway 📷: @jennyandersonphoto

Tom Hiddleston (@twhiddleston) által megosztott bejegyzés,

Timothée Chalamet

A társaság középpontja vagy, ha akarod, ha nem. Egyszerűen annyira zseniális a humorod, és olyan jó veled beszélgetni, hogy ne lepődj meg, ha nincs egy perc nyugtod sem a haverjaidtól. Bármit is teszel, bármit is viselsz, bármiről is posztolj, igazi kis mini ikon vagy a környezetedben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timothée Chalamet (@tchalamet) által megosztott bejegyzés,

Chris Evans

Helyén van a szíved, és kellően okos is vagy. Fontos számodra a külsőség, viszont nagyon távol állsz attól, hogy felületes legyél. Az elvek és az őszinteség számodra minden másnál lényegesebb, és ha ezen a fronton kell csalódnod valakiben, az egy életre elveszíti a bizalmadat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Evans photographed by Robbie Fimmano for Esquire 📸

Chris Evans (@teamcevans) által megosztott bejegyzés,

Henry Cavill

Egyértelmű döntéseket hozol, nem bonyolítod az életed, éppen ezért boldogabb vagy, mint az átlag. Még akkor is, ha erről nem posztolsz naponta. Veled lenni könnyű, felszabadító és inspiráló – bár több rohangálna belőled a világban!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ENG v TGA England V Tonga Rugby World Cup C’mon England!!! #Rugby #England #WearTheRose #RWC2019

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés,

Adam Driver

Igazi outsider vagy, akinek sosem kell az, amire a nagy átlag azonnal rákattan. Nem küzdesz azért kézzel-lábbal, hogy különc legyél, számodra egyszerűen így a kényelmes. Olyan dolgokat és embereket is szépnek látsz, amit és akit egyébként senki más. Melletted hajlamosak kivirulni a leginkább mellőzött srácok is.

Ryan Gosling

Számodra fontos a külsőség, és ezért egy percig sem vagy hajlandó magad rosszul érezni. A képmutatás nagyon távol áll tőled, mert pontosan tudod, nincs időd magad is boldoggá tenni, és másoknak is megfelelni. Vigyázz a határozottságodra és a függetlenségedre!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Looking all innocent #ryangosling #ryanthomasgosling #lalaland #firstman #thenotebook #drive #gangstersquad #theplacebeyondthepines

Ryan Gosling (@goslingdaily) által megosztott bejegyzés,

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te