„Életem legjobb hancúrja egy világsztárral volt”

Nem semmi sztorit mesélt ez a fiatal nő!

„Életem legjobb hancúrja egy világsztárral volt”

Az amerikai Cosmo hozta nyilvánosságra annak a lánynak a levelét, aki 23 éves korában szerelmi viszonyba bonyolódott egy világsztárral. A szerkesztők a Sarah álnevet adták neki, a vele kavaró celeb pedig a Toby becenevet kapta. Toby egy extra menő rockbanda egyik tagja, nagyon sok nő odáig van érte világszerte. Sarah azonban nem volt a rajongója, az egyik legjobb barátnője, Emily viszont annál inkább. A csajszi olyan szinten imádta a zenészeket, hogy bekövette Twitteren a biztonsági csapatukat, az egyik emberükkel pedig annyira összebarátkozott, hogy sikerült két jegyet szereznie egy londoni koncertjük VIP-részlegébe. Emily Sarah-t hívta el magával.

„A banda összes tagja közül nekem mindig Toby tetszett a legjobban. Aznap is tök jól nézett ki, nyitott póló és farmer volt rajta, szóval folyamatosan őt néztem. (…) A koncert után kimentem egy cigire, majd észrevettem, hogy Toby is éppen kifelé tart, úgyhogy rágyújtottam egy másodikra. Amikor kiért, egyből megkérdezte a nevem, majd elkérte a számomat. Nagyon meglepődtem, de nem hezitáltam, azonnal beírtam magam a telójába!” – kezdte beszámolóját Sarah, aki nem sokkal ezután üzit kapott Tobytól, amiben a lakására hívta. A lány kivívta, hogy Emily is velük jöhessen, fejben pedig felkészült arra, hogy élete első egyéjszakás kalandja egy világsztárral lesz.

Amikor a sztár lakására értek, Toby eltűnt, majd újabb üzenet érkezett Sarah telójára, amiben az állt, azonnal menjen fel az emeletre. A lány ekkor már tudta, mi következik…

„Toby a szoba közepén állt felöltözve. Amint beléptem, megragadott és szenvedélyesen megcsókolt. A fekete sortomat szó szerint letépte rólam, a cipzár örökre megadta magát. Kigomboltam az ingjét és a nadrágját, ő pedig felemelet és az ágyra dobott. A hasamra fordított, mögém térdelt és azonnal belém hatolt. Olyan erővel, hogy felnyögtem. Hatalmas volt, soha korábban nem voltam olyannal, aki ilyen méretekkel rendelkezett. Annyira nedves voltam, hogy egyáltalán nem fájt, de lenyűgözött, mennyire kitöltött engem. Közben húzta a hajam, abszolút ő volt a domináns, de nekem ez nagyon bejött. A következő két órában hagytam, hogy azt tegyen a testemmel, amit csak akart” – árulta el Sarah, aki ezután 9 hónapig volt a sztár szeretője. Igyekezett nem beleélni magát a dologba, mégis nagyon rosszul esett neki, amikor az egyik látogatásakor ott talált egy másik nőt. A viszonynak mégsem ezért lett vége, hanem azért, mert az egyik turnéja alatt Toby beleszeretett egy nőbe, akit nem akart megcsalni.

Még több

Te Te Te