Melyik sztárcsaj lenne a BFF-ed a csillagjegyed szerint?

Nézd meg, kivel kéne barátkoznod Hollywoodban!

Melyik sztárcsaj lenne a BFF-ed a csillagjegyed szerint?

Kos – Margot Robbie

via GIPHY

A 29 éves Margot Hollywood egyik legvagányabb színésznője, minden kalandban benne van, vele soha nem unalmas az élet. Ugyanakkor elképesztően csajos, a shoppingolára ugyanúgy rá tudnád venni, mint a sárkányrepülésre. Imádnátok egymást, hiszen pont olyan vad és laza, mint te.

Bika – Emilia Clarke

via GIPHY

A Trónok harca szépséges színésznője igazán finom lélek, aki szereti élvezni az életet, akárcsak te. Nagyra értékeli a mély beszélgetéseket, a baráti öleléseket. Rá mindig számíthatnál a bajban, soha nem hagyna cserben, ha egyszer már kimondta neked, mennyire fontos vagy neki. Ő lehetne az egyik legstabilabb pont az életedben és te pont erre vágysz a baráti kapcsolataidban.

Ikrek – Lily Reinhart

via GIPHY

Lily egyszerűen mindenhez ért! Szuper színésznő, énekesnő és még írni, valamint táncolni is tud. Tőle mindig elleshetnél valami újat, segítene, hogy rájöjj, miben vagy igazán tehetséges. Könnyed, jó fej csajszi, akivel mindig vidám és izgalmas az élet. Na és a humora, az legendás!

Rák – Camila Cabello

via GIPHY

A cuki Camila kívülről könnyen barátkozónak és nyitottnak tűnik, de igazán csak keveseket enged magához közel. Ebben nagyon hasonlítotok, pont ezért lehetnétek BFF-ek egy életen át. Számára nem a mennyiség a fontos az emberi kapcsolatokban, hanem a minőség és így vagy ezzel te magad is.

Oroszlán – Emma Stone

via GIPHY

Az Oscar-díjas Emma elképesztően belevaló csaj, aki semmilyen kihívástól nem riad vissza, pont ezért vitte ilyen sokra ennyire fiatalon. Ez persze neked a vászonról is átjön, szóval már korábban megérezhetted, számodra ő lehetne a tökéletes barátnő. Egyrészt gyönyörű, másrészt bátor, akárcsak te!

Szűz – Hailey Bieber

via GIPHY

Justin Bieber felesége rendszerető, összeszedett csajszi, nem véletlen, hogy meg tudta szelídíteni a balhés popsztárt. Ezek számodra is nagyon fontos tulajdonságok, hiszen nem bírod a rumlit és a drámát. Hailey-vel kimondottan jól megértenétek egymást, vele aztán tényleg bármiről el lehet beszélgetni. Oké, hogy modell, de egyáltalán nem buta, ahogy sokan gondolják!

Mérleg – Ariana Grande

via GIPHY

Ari az egyik legcukibb, legcsajosabb szupersztár, akinek mindig tökéletes a haja, a sminkje és a körme. Mérlegként ezt nagyon tiszteled benne, a külcsín számodra éppen ilyen fontos. Nem véletlen, hogy Arianával hamar megtalálnátok a közös hangot, tutira szívesen kísérne el téged a szuper körmösödhöz.

Skorpió – Kylie Jenner

via GIPHY

A Skorpió nagyon szenvedélyes jegy, akit nem mindig könnyű kezelni. Kylie-nak azonban menne, hiszen egy hihetetlenül határozott csaj, aki pontosan tudja, mit akar az élettől. Kitartó, céltudatos, mégsem az üzlet számára a legfontosabb, hanem a család, a szerettei. Ő még téged is gatyába tudna rázni!

Nyilas – Jennifer Lawrence

via GIPHY

Jennifer kimondottan szeret bulizni, ő szinte biztosan vevő lenne minden spontán ötletedre. Pörgős a természete, akárcsak neked és imád új dolgokat kipróbálni, felfedezni. Elképesztő párost alkotnátok, az egész város ismerné a neveteket, mindenki veletek akarna barátkozni.

Bak – Selena Gomez

via GIPHY

Selena nem éppen egyszerű eset, de te vállalnád a barátságával járó kihívásokat. Jól is tennéd, hiszen Sel bizalmáért megéri küzdeni, ő olyan típus, aki egy életen át kitart a szerettei mellett jóban és rosszban egyaránt.

Vízöntő – Billie Eilish

via GIPHY

Te egy igazi életművész vagy, ráadásul semmi olyan nem csípsz, ami átlagos. Nos, Billie egy csöppet sem átlagos, szóval egészen biztos, hogy nagyon hamar megszeretnéd. Pont olyan fura csaj, mint amilyen te vagy, vele olyan dolgokról is beszélgethetnél, amikről senki mással nem tudsz.

Halak – Emma Watson

via GIPHY

Öntudatos vagy, de érzékeny és sokszor egy kicsit félénk. A Harry Potter sztárja azonban nagyon jó hatással lenne rád. Ő a világ összes nőjére képes pozitívan hatni, úgyhogy te sem vagy kivétel. Emma rajongana a kis művészlelkedért, te pedig őt istenítenéd magabiztossága miatt. Csak nyerhetnétek egy ilyen barátsággal!

Még több

Te Te Te