Harry Potter rajongó vagy? Megtaláltuk álmaid munkáját!

Több százezer forintot kereshetsz most a kedvenc filmednek hála!

Harry Potter rajongó vagy? Megtaláltuk álmaid munkáját!

Egy varázslatos álláslehetőséget kínál az EDsmart nevű online iskolai platform. Nincs más dolgod, mint végignézni az összes eddigi Harry Potter és Legendás állatok és megfigyelésük című filmet. Sőt, ezért több mint 1000 dollárt, vagyis 300.000 forintot is fizetnek. Elég jól hangzik, igaz?

A jelentkezés is irtó egyszerű, csupán egy Google űrlapot kell kitölteni hozzá és 200 szóban leírni, hogy miért te lennél a tökéletes választás erre a nagyszerű feladatra. Olyan embereket keresnek, akik elmúltak már 18 évesek és komoly social média követő-bázissal is rendelkeznek. Hiszen a feladatuk az lesz, hogy az összes filmet live-streameljék, miközben használják a @getedsmart taget és a #getedsmart hashtaget.

Miután végignézték az összes filmet, rangsorolni is kell majd őket, ami valljuk be, az eddigi legnehezebb feladatnak tűnik. Ezt a rangsort is posztolniuk kell majd a fent említett hashtagekkel együtt, ami tutira komment cunamit fog majd elindítani a rajongók között.

A 10 film egyébként 25 óra ás 6 perc összesen, ami azt jelenti, hogy 41,50 dollárt, vagyis több mint 13 ezer forintot kapnak a jelentkezők óránként. Összesen 5 szerencsést választanak majd ki május 15-ig.

A kiválasztottak mind kapnak majd egy Harry Potter-túlélőcsomagot is, melyben vajsör ízesítésű cukorkák, zselés cukorkák és még több rágcsálnivaló is megtalálható egy Griffendéles takaróval, egy pohárral és egy 100 dollár értékű GrubHub ajándékkártyával együtt. Természetesen a filmeket sem maguknak kell beszerezni, az összeset odaadják nekik ingyen, egy Blue-Ray videókollekcióban. Mire vársz még, add be te is a jelentkezésedet minél hamarabb!

via GIPHY

Még több

Te Te Te