Imádja a net a karantén leglazább menyasszonyát

A vőlegény helyett egy kuka mellett pózol mosolyogva.

Ausztráliában is, mint ahogy a világ szinte minden részén az emberek távolságtartással próbálják meg elkerülni a koronavírus-fertőzést. A szigetországban is a négy fal közé zárkózva – de még véletlenül sem unatkozva várják, hogy elmúljon a veszély. Az egyik legviccesebb és legkreatívabb karantén-kihívást ugyanis pont az ausztrálok indították el, akik elhatározták, hogy ha már a napjaik egyik fő programja az, hogy kiviszik a szemetet, akkor szépen fel is öltöznek hozzá. Ennek eredménye, hogy a netet gyakorlatilag ellepték azok a képek, amiken az emberek a legkülönfélébb jelmezbe beöltözve a kukájuk mellett pózolnak.

Egy ilyen fotón tűnt fel Ivy Boyham, aki konkrétan egy csodaszép esküvői ruhában, tökéletes frizurával és sminkkel pózolt piros tetejű kukája mellett. Ivy azonban nem csak poénból öltözött be menyasszonynak, a lánynak tényleg most lett volna az esküvője, csak hát a koronavírus közbeszólt.

Our wedding was meant to be on the 18th April but got binned so we married at the park 3 weeks ago but i wheelie wanted…

Közzétette: Ivy Boyham – 2020. április 18., szombat

„Április 18-án lett volna az esküvőnk, de a koronavírus miatt el kellett halasztanunk, és a párommal három héttel hamarabb, ceremónia nélkül összeházasodtunk. A ruhámat azonban mindenféleképpen fel szerettem volna venni” – írta Ivy a kép mellé.

A fotóhoz eddig több mint 10 ezren kommenteltek, a legtöbben gratuláltak a lánynak a nagy naphoz, és persze sokan voltak, akik azért dicsérték, hogy mosolyogva és humorosan tudott kezelni egy olyan helyzetet, amin valószínűleg a legtöbb menyasszony totál kiakadt volna.

Te mit szólsz a kukás fotóhoz? Be merted volna vállalni?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te