Kitalálod, mennyiért dobta piacra a Louis Vuitton a súlyzóit?

Még annál is több az összeg, mint ami először eszedbe jut. És ha azt megduplázod, még mindig sehol nem vagy az igazságtól.

Kitalálod, mennyiért dobta piacra a Louis Vuitton a súlyzóit?

Nem csak maszkok gyártásával ütötte el az időt mostanában a Louis Vuttion. Az egyik legismertebb luxusmárka teljesen új területre lépett, és kapaszkodj, sporteszközök gyártásába kezdett. Nem, nem sportmelltartók és leggingsek, hanem tényleges sporteszközök gyártásába, így most már kaphatsz L monogramos súlyzót is. És nem, ez tényleg nem vicc.

A LV rögtön egy háromkilós súlyzópárral indított, amiért „mindössze” 2720 dollárba, vagyis 886 ezer forintot kérnek el. Igen, közel egymilliót egyetlen pár súlyzóért. Ami valljuk be, akkor is erős, ha így néz ki:

Az ár ellenére egyébként az összes súlyzót elkapkodták, de nem kell csüggedni, ha valaki szeretne még irdatlan összegeket elkölteni LV monogramos fitneszeszközökre, az megteheti, mert lehet még kapni pingpong-ütőt is, labdákkal együtt, kicsivel kevesebb mint 740 ezer forintért.

Ha pedig nem akarsz sokat költeni, egy ugrókötelet már megkapsz 220 ezer forintért, vagy pár golflabda is a tiéd lehet, ha kifizetsz érte 280 ezret. Egyébként röplabdát is árulnak, az a súlyzóhoz hasonlóan közel 900 ezer forintba kerül. Szóval nem biztos, hogy ez a legolcsóbb módja a sportolásnak, de az tuti, hogy stílusos…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te