8 dolog, amit csak Netflix-függők érthetnek

Gondoltál már arra, hogy kicsit túltolod a kedvenc stream-szolgáltatódat? Olvass tovább, és kiderül!

8 dolog, amit csak Netflix-függők érthetnek

Mit neked Tinder! Számodra az a tökéletes match, amikor tényleg bejön a sorozat, amit a Netflix rád sóz. Apropó gondolkodó algoritmus. Utálod, ha helyetted gondolkodnak. Kivéve, ha a Netflix teszi. Az tömény szeretet és gondoskodás.

via GIPHY

Amikor mégis benézi, és valamiért azt hiszi, imádni fogod azt a low budget sorit, amit annyira meg akar veled kajáltatni, csak legyintesz, és úgy vagy vele, mintha Chris Evans cukor helyett sót tett volna a sütidbe. Nem lehet rá haragudni.

via GIPHY

Felkerül a kedvenc sorozatod új évada, és te úgy kezded darálni, mintha nem lenne holnap. Mondjuk nincs is, mert megszűnik körülötted az idő és a tér – meg a munkád és a főnököd is.

via GIPHY

Megvannak azok a geekek, akik egyszerűen csak sétálgatnak, mondjuk a World of Warcraft világában anélkül, hogy konkrétan játszanának? És ugye milyen jó, amikor ugyanezt teszed a Netflix fiókodba belépve? Aztán észre sem veszed, és egy nagyjátékfilm idejét szúrtad el azzal, hogy előzeteseket néztél.

via GIPHY

Ezekben a vészterhes időkben egyetlen súlyt kell elbírnod, és az a távirányító. De arra külön izomcsoportot fejlesztettél. És ha már ilyen feszes vagy, a karantén után sem mondasz le az edzéstervedről.

via GIPHY

Miután minden létező filmet, sorozatot és realityt megnéztél, csekkolod, hogyan hangzik a kedvenc színészed hangja olaszol, spanyolul, németül és oroszul. Mindezt persze gondosan titkolva a külvilág elől.

via GIPHY

Lehet, hogy naponta ömlik a nappalidba a rengeteg új sorozat, te mégis a Jóbarátokat, a Sherlockot, és a 2000-es évek legbénább romantikus filmjeit nézed – újra, meg újra, meg újra.

via GIPHY

Le akarod nyűgözni a randilovagod? Csak megnézel néhány Netflix-dokut, gondosan titkolod, és úgy durrogtatod a srác előtt a fun facteket, mintha úgy születtél volna, hogy mindent IS tudsz!

via GIPHY

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te