6 szuper ajándék anyák napjára, amivel a távolból is kedveskedhetsz

Idén sajnos nem láthatod az anyukádat május első vasárnapján, de ne aggódj, így is fel tudod köszönteni. Hoztunk pár tippet, amivel tuti nyert ügyed van!

Tea time

Elég stresszes heteket/hónapokat élünk, így adja magát az ötlet: lepd meg anyukádat egy kortynyi chillel. Ehhez pedig elég egy bögre forró tea a legfinomabb mézzel ízesítve. A szuper doboz, amiben a Gourmet Village becsomagolja az ajándékot, pedig csak hab a tortán. (A fekete teától a gyümölcs- vagy gyógyteáig, bármit küldhetsz a boxban!)

Fotó: Gourmet Village

IDE kattintva kiválogathatod anyud kedvenc teáit!

Határ a csillagos ég

A tesó(i)ddal összefogva kedveskednétek anyukátoknak? Akkor adjatok neki egy csillagtérképet, ami megmutatja, milyen volt a csillagok állása azon a napon, amikor születtetek. Így mindig eszébe jut majd az a fantasztikus nap, amikor anya lett!

Fotó: Facebook/@csillagokalatthu

IDE kattintva elkészítheted a saját, személyre szabott csillagképed – hogy biztosan megérkezzen, április 27-ig adhatod le a rendelésed.

Csodás csoki

Ha valami extrát adnál a mamádnak, de mégis valami olyat, amivel biztosan nem lőhetsz mellé, küldj neki csokoládékülönlegességet! A chocoMe csokijai bársonyosan finomak, ráadásul az ország bármely pontjára eljuttatják a nevedben a falatnyi boldogságot.

Fotó: chocoMe

IDE kattintva rendelheted meg az édességet – hogy biztosan megérkezzen, ezt április 29-én 14 óráig tedd meg.

I love you

Nem tudod elégszer elmondani anyukádnak mennyire szereted? Ez a mostani időszakban főleg nagyon fontos! Szóval ajándékozz valami olyat, ami helyetted is százszor elmondja, milyen sokat jelent neked az édesanyád. Erre találták ki ezt a szuper nyakláncot, ami megvilágítva szó szerint száz különböző nyelven vetíti ki a szeretlek szót.

Fotó: Ragyogj.hu

IDE kattintva beszerezheted a csodamedált.

Modern klasszikus

Anyák napján elmaradhatatlan a virág…de mi lenne, ha ezúttal kicsit csavarnál a hagyományos csokron? A Seed Bonbon a nevéből is látszik, hogy desszertre hasonlító magbonbonokat tartalmaz, amik elültetve gyönyörű virágokká válnak. A megszokott, néhány szál tulipánnál ez azért kicsit egyedibb, ugye?

Fotó: Seed Bonbon

IDE kattintva választhatod ki a neked tetsző magbonbont – hogy biztosan megérkezzen, a rendelést április 28-ig add le.

Francia meglepetés

Bár mostanában semmiféle utazással nem kedveskedhetsz édesanyádnak, azért a legcsajosabb országot megidézheted május első vasárnapjára! Küldj egy doboz szuper macaront: különböző ízek, figurák és festett minták közül választhatsz, hogy még különlegesebb legyen az ajándék.

Fotó: Facebook/@macaronheavanbp

IDE kattintva állíthatod össze a desszertcsomagot  – hogy biztosan megérkezzen, április 29-ig adhatod le a rendelésed.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te