10 kép a Disney mesékből, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Így még tuti, hogy nem láttad a kedvenceidet!

10 kép a Disney mesékből, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

A karantén alatt tuti, hogy te is elkezdted újranézni a klasszikus Disney meséket, mert hát valld be; rögtön jobb kedved lesz, ha max hangerőn megy a „Legyen hó”, vagy teljes beleéléssel énekeled Aladdinnal, hogy „Egy új élmééény”Arra viszont eddig tuti nem gondoltál, hogy ha random időpontokban leállítod a meséket, akkor annak elképesztő vicces végeredménye lehet. Mutatjuk, hogy pontosan mire is gondolunk!

Kis hableány

Oké, Ursula soha nem volt egy szimpi karakter, de ezután a kép után tényleg érthetetlen, hogy Ariel miért bízott meg benne… A legőrültebb pszichopata fej nyertese díja viszont egyértelműen Ursuláé!

Tarzan

Az biztos, hogy Tarzan bármennyire ugrálgat ügyesen a fák között, ez a pozíció a nyaknak szinte biztos, hogy nem normális!

Jégvarázs

Ezen a képen Elsa úgy néz ki, mint aki enyhén sokat ivott, ráadásul még magában is beszél. Ezek után félő, hogy részegség közben véletlenül jeges lesz az egész világ…

Aladdin

Ez a hal tuti, hogy nem egészséges, és ez senkinek nem tűnt fel a palotában?!

Aladdin itt teljesen úgy néz ki, mintha egy absztrakt festmény lenne, szerinted is? Művészi, az biztos!

Szépség és a Szörnyeteg

Oké, hogy Gastonnak nagy a szája, de ez a méret talán már tényleg extrém, arról már nem is beszélve, hogy olyan, mintha el lenne törve az álla. Áúcs, ez nekünk is fáj!

Aranyhaj

Nem tudjuk, hogy Flynn Rider itt épp egy RSG gyakorlatot mutat-e be, de az tuti, hogy ez fájt neki. Nagyon.

Herkules

Pegazus itt téged is egy Looney Tunes mesefigurára, vagy egy Tim Burton film karakterre emlékeztet? Nem vagy egyedül vele…

Oroszlánkirály

Nem igazán lehet értelmezni ezt a képkockát, de az tuti, hogy Szimba teljesen szét van folyva. Mármint szó szerint, mintha csak folyékony lenne!

Toy Story

Woody és Buzz úgy néz ki, mintha… Szerintünk nem kell bejefejzni a mondatot, mert te is látod!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te