5 jel, hogy a pasi csak vigasztalódik melletted

Most kiderítheted, hogy valóban téged akar-e a srác, vagy még az exe után vágyakozik!

5 jel, hogy a pasi csak vigasztalódik melletted

Ha egy olyan sráccal jársz, aki nemrég szakított az előző barátnőjével, akkor érdemes figyelni a jeleket. Ha ugyanis a következő dolgokból többet is tapasztalsz nála, akkor bizony a pasid még egyáltalán nincs túl az exén

Csak róla beszél

A beszélgetéseitekben folyamatosan felmerül a volt barátnője? Valamiért mindenről ő ugrik be neki, sőt, még téged is hozzá hasonlítgat? Jobb, ha elkezd villogni nálad a piros lámpa, ugyanis ez azt jelenti, hogy még mindig ő jár a fejében a kiszemeltednek.

A gonosz ex sztori

Örülsz, ha a srác, akivel randizgatsz rendszeresen szidja az exét neked? Ez nem biztos, hogy jót jelent, hiszen, ha még mindig ennyire sértettnek érzi magát, az azt jelenti, hogy még nincs túl a kapcsolaton. Emlékszel arra a mondásra, hogy a szerelem ellentetje nem a gyűlölet, hanem a semlegesség? Ebben az esetben ez hatványozottan igaz!

Turbó tempó

A pasid pár hete még az előző barátnőjétől hozta el a cuccait, de már veled akar összeköltözni? A túl gyors tempó semmiképpen nem jó jel, hiszen ilyen rövid idő alatt tuti, hogy nem tette túl magát a szakításon, most pedig valószínűleg csak fél az egyedülléttől, és itt jössz te a képbe… Érdemes nyomni egy STOP gombot!

Tabuk

Úgy érzed, hogy hihetetlenül belezúgtál az új pasidba, ő viszont furcsa szabályokat hoz? Komplett térképe van arról, hogy hova nem mehettek, mert attól fél, hogy összefut a volt csajával? Ez már önmagában is elég árulkodó jel, de valószínűleg nem csak az összefutástól fél, hanem attól, hogy megrohanják az érzések, amik ezekhez a helyekhez kötik.

No future, no stress

Ha az új szerelmed rendszeresen megjegyzi, hogy csak a jelen számít, és szeret a mának élni, az egyáltalán nem jelent jót. A pasid ugyanis egyáltalán nem tervezi a közös jövőt veled, ebből pedig egyértelműen az jön le, hogy nem áll készen egy új kapcsolatra, mert még az előzőt sem emésztette meg…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te