Megszülte babáját, egy hónappal később nyitott házasságot követelt a férje

Ráadásul a karantén kellős közepén…

Megszülte babáját, egy hónappal később nyitott házasságot követelt a férje

Egy fiatal, mindössze 30 éves brit anyuka egy Momsnet nevű oldalon írta meg névtelenül, milyen elképesztő ötlettel állt elő a férje, aki úgy tűnik, meggondolta magát az esküvőjükön kötött hűségesküvel kapcsolatban. A pasi alig egy hónappal azután, hogy megszületett második közös gyerekük, a karantén közepén közölte a feleségével: nyitott házasságban akar élni.

Nagyon hamar kiderült, hogy már hónapok óta azt tervezgette, hogyan mondja ezt el gyerekei anyjának, ugyanis részletesen beszámolt a „szerződési feltételekről”.

„Mindent részletesen átgondolt, kész ÁSZF-fel jött. Például azt ígérte, nem fog érzelmi kapcsolatot kialakítani azokkal a nőkkel, akikkel lefekszik, nem megy velük nyaralni és nem tölti velük a hétvégét, nem vesz nekik ajándékokat. Azt mondta, szeret, de szeretné, ha nem lennék naiv a hűségével kapcsolatban. Azzal fejezte be, hogy mindig támogatni fog engem és a gyerekeinket anyagilag, és mindig mi leszünk a legfontosabbak. Azt mondta, venne nekem egy házat, csak az én nevemre, hogy biztonságban érezzem magam. Komolyan azt akarja, hogy gondoljam át az ajánlatát.

Azt is mondta, hogy nem zavarná, ha én is randizgatnék másokkal, amíg nem fekszem le velük. Ez elég bántó volt a számomra, mivel én sosem akartam másokkal randizni, a másik pedig, hogy ezek szerint egyáltalán nem féltékeny, nem érzi úgy, hogy igazán az övé vagyok. Nem gondolom, hogy jó lenne, ha az ellenkezője lenne igaz, de ha csak egy picit érezne így, az nem lenne rossz szerintem. Máskülönben olyan, mintha nem is számítanék neki, nem?” – írta a kétségbeesett nő, aki hozzátette, a férje szeretne kivenni egy lakást, ott lakna hétfőtől péntekig, és oda vinné fel a barátnőit. A hétvége azonban a családjáé lenne, ilyenkor csatlakozna hozzájuk a családi házukban.

Momsnet

Az anyuka jelenleg nem tudja, mihez kezdjen ezzel a helyzettel, szereti a férjét és komolyan gondolta, amikor igent mondott neki, de úgy érzi, ez túl sok lenne számára.

Még több

Te Te Te