Ilyen gyakran kellene pizsamát cserélned a koronavírus ideje alatt

Nem árt, ha erre most odafigyelsz!

Ilyen gyakran kellene pizsamát cserélned a koronavírus ideje alatt

Igen, tudjuk, hogy a mostani otthon hesszelős időszakban nem is lenne kedved másban lenni, mint a kedvenc pizsamádban, de azért ezt is érdemes néha lecserélni. Na, de milyen gyakran és pontosan mire is, merül fel a kérdés. Nyugi, most mindent elárulunk!

Először is fontos tudni, hogy már van olyan is, hogy nappali pizsama. Jól olvastad, ezek a darabok igaz, hogy ugyanolyan kényelmesek, mint az esti szettek, de mégis meg tudsz bennük jelenni egy Zoom meetingen akár a főnökeid előtt is. Így néz ki egy nappali pizsamás szett:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aimee Song (@aimeesong) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2020, időpont: 2:03 (PDT időzóna szerint)

Az ilyen és ehhez hasonló outfittek nagyon hasznosak tudnak lenni, hiszen amellett, hogy extra kényelmesek, a munkatársaid sem kezdenek el érted aggódni, amiért teljesen feladtad volna. Sőt, bizonyított tény, hogy ha reggelente ugyanúgy felöltözöl, mintha azt normálisan tennéd a munkába indulásod előtt, a kedved is szignifikánsan javulhat.

Ha pedig már az esti pizsamáról beszélünk, akkor érdemes ezen a téren is egy kis csavart vinni a dolgokba. A legtöbben ugyanis este szoktak agyalni a mostani helyzeten, ami extrém esetben még álmatlansághoz is vezethet, éppen ezért lehet jó ötlet valami széppel elterelni a figyelmedet. Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, de már egy olyan pizsama is jó érzéssel tölthet el, amiben szuperül érzed magad.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés, Márc 1., 2020, időpont: 5:50 (PST időzóna szerint)

Neked van már valami bevált technikád erre az időszakra?

Még több

Te Te Te