Szuper újítással rukkol elő a Facebook!

Ennek nagyon fogsz örülni!

Szuper újítással rukkol elő a Facebook!

A karantén mindenki életét teljesen felforgatta, a tényleges szociális élet pedig mondhatni megszűnt. Nem járhatsz éttermekbe, kávézókba, szórakozóhelyekre, nem találkozhatsz a barátaiddal, hogy együtt megnézzetek egy jó filmet a moziban, a telefonálás pedig valljuk be; nem ugyanaz. A videó chat persze hasznos dolog, de a csoportos beszélgetések sokkal jobbak tudnak lenni.

Úgy tűnik, hogy a Facebook mindig gondol a felhasználóira, és gyorsan alkalmazkodik a jelenlegi helyzethez, így tuti, hogy elképesztően fogsz örülni a legújabb újításnak. Mark Zuckerberg és csapata ugyanis kitalálta, hogy a Facebook Messengert csoportos videóhívásra is lehetne használni, ezt pedig gyorsan meg is valósították!

Az üzeneteknél létrehozott csoportban maximum 50 emberrel lehet ezentúl videó chatelni egyszerre, időkorlát nélkül, ráadásul nem csak a telefonos Messenger applikáción keresztül fog működni, hanem a számítógéped asztalán is! A frissítés Amerikában már néhány napja elindult, pár héten belül pedig az egész világon elérhető lesz, hát nem szuper?

via GIPHY

Mostantól tehát már simán mehetnek az online bulik a haverokkal, sőt, még a családi összejövetelekről sem kell lemondani! Éljen-éljen!

Még több

Te Te Te