Ezért a rózsaszín italért rajong az internet

Nagyon egyszerű elkészíteni.

Ezért a rózsaszín italért rajong az internet

Két héttel ezelőtt még arról számoltunk be, mennyire odavan a net a dalgona nevű kávéért. A Dél-Koreából származó ital napok alatt szupertrendivé vált, a TikToktól kezdve a YouTube-on keresztül mindenki videókat töltött fel a készítéséről. Sokan ugyanis nem hitték el, hogy ilyen ínycsiklandozó krémet lehet készíteni instant kávéból és egy kis cukorból. A gusztusos fotók és a sok kísérletező meghozta a netezők kedvét ahhoz, hogy otthon ők is kipróbálják és megkóstolják az élénkítő ital különleges verzióját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌿by Angela (Robaczkowa Lejdi) (@loveishomemade_) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2020, időpont: 9:35 (PDT időzóna szerint)

Úgy tűnik, a kávénak most kihívója akadt, sőt valószínűleg át is veszi a helyét a legnépszerűbb netes trükkök világában. Nemcsak azért, mert egyszerűbb is elkészíteni, de azért is, mert végeredményben sokkal szebb a pink színe miatt. A lelki szemeid előtt már látod is, milyen menő Insta-fotókat lehetne róla lőni, nem igaz? Akkor csekkold le, hogyan készül!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Afghanisch/International 🇦🇫🌍 (@common.cooking) által megosztott bejegyzés, Ápr 26., 2020, időpont: 8:12 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Pink Life🌸 (@mypinkjournal_sl) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2020, időpont: 6:53 (PDT időzóna szerint)

Hozzávalók:

  • 1 dl habtejszín
  • málnaszörp vagy piros ételfesték
  • tej vagy növényi ital
  • jég

Így készítsd el:

Egyszerűbb, mint az eredeti dalgona! Csepegtess néhány csepp ételfestéket a habtejszínbe vagy málnaszörpöt, majd verd kemény habbá. A tejet öntsd ki egy pohárba, dobj bele néhány kocka jegyet és kanalazd rá a habot. Díszítsd mandulapehellyel vagy apró színes cukorkával.

Te kipróbálod?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Food Blog | Prairie-and-Pampa (@prairieandpampa) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2020, időpont: 12:22 (PDT időzóna szerint)

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te