Így érzik magukat a Disney hercegnők a karanténban

Nem annyira meseszerű a helyzet túl az Óperencián…

Így érzik magukat a Disney hercegnők a karanténban

A koronavírus miatt jelenleg mindenkinek otthon kell maradnia, ami valljuk be; egyáltalán nem könnyű. A napok néha könnyebben, néha viszont nehezebben telnek, a kijárási tilalom ráadásul mindenkiből teljesen más dolgokat hoz ki. De vajon mi a helyzet a Disney hercegnőkkel? A mindig boldog és kiegyensúlyozott királylányok hogy viselik a bezártságot, és azt, hogy senkivel nem érintkezhetnek? Mutatjuk az elképesztően vicces elképzelést a szituról:

Ariel 

Az egykori sellőnek jelenleg talán a vízben való pancsolás hiányzik a legjobban, és bízzunk benne, hogy ezért fésülgeti koránt sem finom mozdulatokkal a haját egy villával… Eric herceg, most nagy szükség lenne rád!

Belle 

Úgy tűnik, hogy az egykor bátor, mindenkivel szembeszálló Belle nem bírja valami jól a bezártságot, olyannyira nem, hogy most már élettelen tárgyakhoz beszél.

„Énekelj! Azt mondtam énekelj!”

Aranyhaj

Megtaláltuk a karantén abszolút nyertes Disney hercegnőjét, akinek az élete mit sem változott a koronavírus hatására, hiszen ő eddig is pont ugyanígy élt. Ráadásul Aranyhaj tornyát, ahol évekig raboskodott, Koronának hívják. Na jó, ez már kezd félelmetes lenni…

Tiana hercegnő

Mégis mi a furcsa abban, ha egy csaj egy békát akar csókolgatni? Miért kell rögtön arra következtetni, hogy Tiana hercegnő esze teljesen elment? Persze azért nagyon reméljük, hogy hamar vége lesz a karanténnak…

„Csókolj meg te jóképű herceg!”

Elza

Szerencsére van, akit egyáltalán nem ráz meg a karantén. Elza inkább fogja magát, és felveszi a harcot a vírus ellen! Vigyázat, ez a csaj még pizsiben is jégre teszi az egész világjárványt!

Csipkerózsika

A szundikálás mindenkori királynője abszolút nem stresszeli szét magát csak azért, mert egy vírus épp lecsap a világra. Csipkerózsika inkább úgy döntött, hogy kivonja magát a forgalomból, és inkább álomban tölti a következő időszakot. Végül is ő csinálja jól!

„Ébressz fel, ha véget ért a karantén!”

Hófehérke

Oké, Hófehérke nincs túl jó bőrben, de persze ebből nem lehet kiindulni, mert mindig elég sápadt volt. Van ennél rosszabb, hiszen legalább egyelőre élőlényekhez beszél, nem pedig bútorokhoz!

„Úgy érzem magam, mint egy madár egy kalitkában, ugye megértesz?”

Hamupipőke

Ha a koronavírusról van szó, akkor nem lehetünk elég elővigyázatosat a takarítással kapcsolatban. Persze lehet, hogy Hamupőpőke a kelleténél kicsit jobban belemerült a dologba

„Halj meg vírus, halj meg!!”

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te