4 jel, hogy a pasid titkol előled valamit

Ezekre mindenképpen nagyon figyelj oda!

4 jel, hogy a pasid titkol előled valamit

Egyre kevesebbet árul el magáról

Ha egy srác nem beszél semmit, akkor a titkait sem tudja elkotyogni, ugye? Valljuk be elég sok minden állhat annak a hátterében, ha a pasid egyik napról a másikra úgy dönt, hogy nem akar már veled kommunikálni, de az biztos, ha ezt minden ok nélkül teszik, akkor valamit nagyon titkol. Lehet, hogy nem akkora dolgot titkol előtted, mint azt te elsőre hiszed, de ez csak akkor derülhet ki, ha rábírod arra, hogy beszéljetek.

Nagyon sok részletet elárul

Na, az előzőnek pontosan a fordított esete is igaz lehet akkor, ha egy pasi titkol előled valamit. Kivéve, ha a srác egy igazi mesemondó, vagy imádja a részleteket. De, ha egyik pillanatról a másikra elkezd minden lényegtelen dolgot felsorolni egy sztoriban, akkor azt csak figyelemelterelés végett teszi. Mivel túl sok részletet megoszt veled, azt reméli, hogy az, amire eredetileg rákérdeztél egyszerűen csak kimegy a fejedből.

Folyamatosan telefonos játékokkal játszik

Ha egy srácnak titka van az 90%-ban ott van a telóján. Lehet ez egy üzenet vagy egy email, vagy valami gyanús a naptárában, amit nem akar, hogy te is láss. Bármi legyen is az, ő mindenképpen el akarja előled rejteni, azért is játszik folyamatosan a telefonján. Ha ehhez hozzátársul egy védekező stílus, akkor tutira bűzlik valami.

Megváltozott a szexuális étvágya

A szexből nagyon sok minden kiderül. Ha hirtelen többet, vagy kevesebbet igényel a barátod, az mindig jelent valamit. Ha kevesebbet szeretne, akkor lehet, hogy próbál minél távolabb kerülni tőled, de ha meg extrás lett az étvágya az a túlkompenzáció jele is lehet. Ha nem tudsz rájönni, hogy mi állhat ennek a hirtelen változásnak a hátterében, akkor biztos olyasvalami lehet, amit nem mond el neked. Lehet, hogy nincs semmi köze a kapcsolatotokhoz, de biztosan nem ok nélkül történik ez az egész.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te