4 tuti szexpóz, ha ez lesz az első közös hancúr

Ideje előkapni…a nagy póz-klasszikusokat, te kis huncut! Mert ha ez lesz az első, inkább jöjjön a jól bevált forgatókönyv!

4 tuti szexpóz, ha ez lesz az első közös hancúr

Beauty Back

Van egy kis pocid, és ezt nem feltétlenül mutatnád meg az új lovagodnak? Vagyis tudod, hogy egy ponton túl elkerülhetetlen lesz, de az első lepedőszaggatáskor akkor sem akarod, hogy a pocidé legyen a főszerep. Válasszátok a doggy pózt: ezzel megmutathatod, hogy kellően szenvedélyes és laza vagy, és még a kényesebb rész sem kerül előtérbe: win-win.

 

Magasan a léc

Ki tudja, mekkora a kicsién ott lent, az pedig pláne titok, hogyan tudja használni: menj biztosra, és pattanj nyeregbe te. Így bármekkora hancúrlécet kapott is, kihozhatod belőle a maximumot. Pláne, ha olyan típus vagy, aki nem szívesen engedi ki az irányítást a kezei közül.

 

Kimaxolva

Ha már mindkettőtöknél közel a tüzijáték, a fenti pózt módosítsd némileg úgy, hogy miközben a srácon dolgozol, hátra dőlsz, és megtámaszkodsz a kezeiden. A tested megfeszül, ami extrán rásegít a Nagy Ó-ra, a pasi nagytotálban gyönyörködhet benned, ráadásul még mélyebben magadban tudhatod.

 

Csúcsig emelve

Hogy már az első alkalommal is tüzijáték-biztosra menjetek (és itt most rád gondolunk), vessétek be ez ezt a jolly joker pózt: feküdj a hátadra, a srác pedig térdeljen eléd. Emeld meg a csipőd úgy, hogy a combjaid hátsó része a fiú mellkasához simuljanak. A testsúlyod egy részét a felkaroddal tartod, de a többségét bízd a fiúra, aki a kezeivel magához szorítva tartja a combjaidat. Csalhattok egy kispárnával a popsid alatt, de sokkal intenzívebb és szexibb lesz az élmény, ha a saját erőtökre bízzátok magatokat.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te